Oprah Winfrey csatornájánál zaklatták szexuálisan a nőt

Forrás: Dreamstime -
Oprah Winfrey csatorna per szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főnöknője rendszeresen zaklatta szexuálisan, és terhessége után diszkriminálta Rebecca Taylort, aki Oprah Winfrey tévécsatornájánál, az Oprah Winfrey Networknél dolgozott. A megalázott alkalmazott perre megy.

Beperli női főnökét az Oprah Winfrey tévécsatornájánál szexuálisan zaklatott alkalmazott. Rebecca Taylor arról számolt be, hogy a munkahelyi tárgyalásokon állandóan voltak szexuális tartalmú beszélgetések, egy alkalommal pedig a melleit is megnyomkodta a főnöknője. Így próbálta szemléltetni, milyen, amikor egy gyermek a női melltől kezd függni.

Oprah Winfrey csatornájánál zaklatták szexuálisan a nőt - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A munkatárs azt is elmondta, terhessége idején támadóan viselkedett vele, a szülése után pedig amikor visszatért dolgozni

egy alkalommal rárontott a szoptató szobában, miközben a melleit fejte.

A HR-osztálynál hiába tett panaszt, nem vizsgálták ki az ügyet. Rebecca a megaláztatások miatt teljesen tönkrement. Pánikrohamai lettek, alvászavar alakult ki nála, valamint sírógörcsöt kapott munka közben, ezért egy teljes évig nem dolgozott. A nő úgy döntött, perre megy szexuális zaklatás és terhesség miatti megkülönböztetés miatt. A csatorna egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban - írja a Variety.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.