Bereczki Zoltán megbocsájtott Sebestyén Balázsnak?

Forrás: RTL Klub, TV2 -
békülés vita Bereczki Zoltán Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós korábban többször is beszólt a magyar színésznek, sőt egyszer ripacsnak is nevezte Zolit. A vita azonban most a jelek szerint megoldódni látszik. 

Balázs beszólásait Zoli nem tűrte sokáig: egyszer meghívta őt a Lepkegyűjtő című darab egyik bemutatójára, hogy ott megbeszéljék a történteket. A rádiósnak nagyon tetszett a musicalszínész előadása, sőt a jelek szerint végleg lezárták az egymás közötti "vitát." A Gyetrek át! legújabb adásában pedig bizonyíték is lett a dologra.

Sebestyén Balázs és Bereczki Zoltán sokáig "rosszban" voltak Forrás: RTL Klub, TV2

Zoli egy kisebb szerepet kapott a műsorban, igaz, mivel a konkurens csatornán dolgozik, csak egy feladvány erejéig. Ennek kapcsán mondta el Balázs, hogy mennyire jó darab szerinte a Lepkegyűjtő, a színész pedig az Instagramon válaszolt: "A végén még haverok leszünk???"

...most kaptam... A végén még haverok leszünk???

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által közzétett videó,

Angelina nyílt háborút indított Brad ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161219-angelina-elarulta-brad-pitt-titkait.htmlAngelina Jolie már nem bízza a véletlenre. Minden negatívumot írásba foglalt, amit tudni érdemes egykori férjéről. TV + Sztárok--Erről álmodnak a sztárok: Varga Viktor pikáns élményről, Horváth Éva utazásról http://www.life.hu/sztarok/20161219-varga-viktor-es-horvath-eva-erre-vagyik-utazas-es-pikans-elmeny.htmlA legtöbben nem pénzre vágynak: ez derül ki egy kutatásból, ami azt is taglalja, hogy a sztárjaink miről álmodoznak. A várandós Horváth Éva például utazásról, Varga Viktor pedig egy arcpirítóan pikáns élményről. TV + Sztárok--Angelina nyílt háborút indított Brad ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161219-angelina-elarulta-brad-pitt-titkait.htmlAngelina Jolie már nem bízza a véletlenre. Minden negatívumot írásba foglalt, amit tudni érdemes egykori férjéről. TV + Sztárok--A TV2 elbocsátott időjósa, Gaál Noémi a párját féltihttp://www.life.hu/sztarok/20161219-gaal-noemi-fel-hogy-parja-is-munkanelkuli-lesz.htmlCsaknem húsz év munkaviszony után pár soros közleményben bocsátották útjára Gaál Noémit, aki nem esett kétségbe a helyzettől, egyszerűen csak nem érti. Párját azonban félti, hiszen ő is a TV2-nél dolgozik, és bármi megtörténhet... TV + Sztárok--Szteroidos injekciót kapott az X-Faktor döntője előtt Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161218-szteroidos-injekciot-kapott-az-x-faktor-donto-elott-opitz-barbi.htmlAz X-Faktor döntője előtt betegedett le Opitz Barbi, aki végül megnyerte a tehetségkutatót. A Life.hu riporterének árulta el, hogy hozták formába a nagy mértettetésre.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoOtthagyja az ATV-t Kálmán Olgahttp://www.life.hu/sztarok/20161217-otthagyja-az-atv-t-kalman-olga-a-hirtv-munkatarsa-lesz.htmlCsatornát vált Kálmán Olga, februártól a HírTV-nél folytatja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.