Valószínűleg megtalálták a meggyilkolt sztár, Lisa Marie Neagle holttestét

Forrás: Lisa Marie Neagle/Family -
tévésztár holttest Lisa Marie Neagle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a meggyilkolt Lisa Marie Neagle holttestét találhatta meg a rendőrség. A tévésztár a hétvégén tűnt el, maradványaira egy kertben bukkantak rá, elásva. A gyilkosság indítékáról egyelőre semmit nem tudnak.

A hétvégén tűnt el Lisa Marie Neagle, az ismert tévésztár. A nő egy születésnapi buliban volt, a férje szerint hajnali kettőkor jelentkezett utoljára. Akkor annyit mondott, hogy szerez valami kaját, aztán hazamegy, de a férfi soha többet nem hallott felőle. Elmondása szerint Neagle nagyon részeg volt a hívásakor.

A meggyilkolt tévésztár testét találhatta meg a rendőrség Forrás: Lisa Marie Neagle/Family

A buliban ott volt egy Jackie Jerome Rogers nevű illető, aki állítólag a nő barátja és tanítványa volt. Neagle ugyanis egy egészségügyi iskolában is tanított, ahol a nővérként szerzett ismereteit adta át. A férfi a rendőrségnek azt vallotta, hogy egyedül távozott a buliból, ám a biztonsági kamerák által rögzített felvételek mást mutatnak: azokon világosan látszik, hogy együtt hagyták el a buli helyszínét. Ezután fogták el a férfit, aki elvezette a rendőrséget egy Los Angeles-i reptérhez közel lévő kertbe.

Itt találtak egy holttestre, és a hatóságoknak erős a gyanúja, hogy ezek Lisa Marie Neagle maradványai.

A nőt egyébként a Bridalplasty című realityből ismerhették a nézők, melyben a tökéletes esküvőért versengett – írja az USA Today.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.