Nyilvánosan alázta meg Havas Henrik Farkasházy Tivadart

Forrás: sajtoklub.tv, Zsigmond László/Life.hu -
vita ATV Havas Henrik Farkasházy Tivadar Kálmán Olga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV évértékelője átfordult Farkasházy értékelésébe: Havas Henrik sopánkodó kabarettistának nevezte a humoristát.

Havas régóta pórbálja lejáratni Farkasházyt, és a kínálkozó helyzetet most ki is használta az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ahol mindketten vendégek voltak. A 2016-os évet kellett volna értékelnük, az azonban jóformán elmaradt, és az egész beszélgetés személyeskedésbe csapott át.

Kálmán Olga műsorvezető is pontosan tudta, hogy a férfiak nyírni fogják egymás, a veszekedésre pedig pontosan 8 percet kellettt várni - írja a Bors.

Havas régóta pórbálja lejáratni Farkasházyt Forrás: sajtoklub.tv, Zsigmond László/Life.hu

"Én komolyan mondom, hallgatom Tivadart, és nem hiszek a fülemnek. Szerinted én egy senki vagyok? (...) Mindig ez a baloldali duma, én ettől megvadulok. (...) Álságos vagy. A lelked legmélyén te egy szocialista bolsevik vagy, kész. Magyarán, semmi közöm ehhez a dumához, a magam részéről a józan észre apellálok. (...) Te csak sopánkodsz. Még újságíró sem vagy, te csak egy humorista vagy, egy kabarettista" - fakadt ki Havas.

Farkasházy a Bors megkeresésére elmondta, hogy Havasnak van pár becsípődése, amiből nem tud kigyógyulni, és ezekkel teleszórja a médiát, aminek ő egyáltalán nem örül. Folyamatosan potyázónak nevezi Farkasházyt, aki szerinte ingyen jár a meccsekre és ingyen eszik, de ezt már nem vicces. A humorista szerint Havas nem tud kulturáltan viselkedni.

Kovács Patríciával lépett félre Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20161224-kovacs-patriciaval-lepett-felre-stohl-andras-hazassagi-leckek-kozephaladoknak.htmlStohl játsza a legjobb barátja feleségével félrelépő férfit a Házassági leckék középhaladóknak című darabban. Puskás Tamás rendező azért válsztotta őt erre a szerepre, mert Stohl András "olyan". TV + SztárokOrigoThaiföldön telel Nagy Alexa, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20161223-thaifoldon-pihen-nagy-alexa-szineszno.htmlNagy Alexa, a Barátok közt színésznője Thaiföldre utazott kikapcsolódni, de nem egyedül érkezett a vakáció helyszínére. TV + SztárokOrigoVin Diesel a kamerák előtt próbált csajoznihttp://www.life.hu/sztarok/20161223-vin-diesel-fel-akarta-csipni-a-riporternot.htmlVin Diesel nem jött zavarba, simán megpróbálta felszedni a szexi riporternőt, aki éppen beszélgetni igyekezett vele. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina nem szereti a születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161223-kulcsar-edina-nem-unnepel-a-szuletesnapjan.htmlMa van Kulcsár Edina születésnapja, mégsem ünnepel az egykori királynő... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNehéz időszakot él Pikali Gerda és Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20161223-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-nehez-idoket-el.htmlMegviseli Pikali Gerda és Rékasi Károly kapcsolatát a színész betegsége. TV + Sztárok--Gonosz volt Gábor Zsazsa?http://www.life.hu/sztarok/20161223-gabor-zsazsa-szolgalo-gonosz-volt.htmlAaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.