VV Soma és Evelin összeköltöznek?

Forrás: RTL II -
szerelem költözés VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nehézség adódott a fiatal pár kapcsolatában, de Soma szerint az összeköltözés segíthet ezen.

A Való Világ legutóbbi szériájának győztese és szerelme még a villában ismerkedtek meg, és szerettek egymásba. Ám a zárt falak között nem volt lehetőségük kibontakozni, a kötöttségek miatt sokat veszekedtek.

VV Soma szerint az összeköltözés segíthet a párkacsolatán Forrás: rtl.hu

Most azonban, a játék után végre idejük nyílt arra, hogy egy kicsit több időt töltsenek együtt. Soma számára problémát okozott, hogy nem tudta megbízhat-e a lányban. A rengeteg pletyka nem tett jót a kettejük viszonyának, de a valóságshow győztese úgy gondolja, hogy az összeköltözés megoldhatja a problémáikat.

"Evelinnel most éppen vergődünk. A játék alatt is sokat veszekedtünk, ez kint is folytatódott, mivel annyi mindent hallottam összevissza, annyi külső impulzus ért, hogy nem tudtam, mi igaz és mi nem. Ezeket aztán a fejéhez vágtam, és emiatt sokat veszekedtünk, kicsit el is távolodtunk egymástól. Az ünnepek előtt 2-3 napot töltöttünk együtt, tök jól elvoltunk, ezért gondoltam úgy, hogy inkább költözzünk össze, akkor aztán nincsenek ezek a kételyek senkiben" - tudta meg a Blikk.

Szerettei mellé temetik George Michaelthttp://www.life.hu/sztarok/20161228-meg-van-hova-fogjak-eltemetni-george-michaelt.htmlÚgy tűnik már biztos, hogy hol lesz George Michael sírja elhelyezve. TV + Sztárok--Leia hercegnő élete: szex, drog, Star Warshttp://www.life.hu/sztarok/20161228-carrie-fischer-kitalalta-drogos-multjat.htmlMegdöbbentő őszinteséggel vallott függőségeiről, illetve az életének egyéb más hibáiról is Carrie Fischer. TV + Sztárok--George Michael rájuk hagyja a vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-ok-oroklik-george-michael-vagyonat.htmlFelfoghatatlan összeget hagyott maga mögött George Michael, és most az is kiderült, hogy ki és mennyit fog ebből kapni. TV + SztárokOrigoKanye West magára maradt az ünnepek alatthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-kim-kardashian-kanye-wes-nelkul-unnepelt.htmlKim Kardashian karácsonyi buliból posztolt, ám a képek és videók egyikén sem lehet Kanye Westet látni. Vajon miért hagyta a szépség magára a kedvesét karácsonykor? TV + Sztárok--Thaiföldön telel Nagy Alexa, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20161223-thaifoldon-pihen-nagy-alexa-szineszno.htmlNagy Alexa, a Barátok közt színésznője Thaiföldre utazott kikapcsolódni, de nem egyedül érkezett a vakáció helyszínére. TV + SztárokOrigoVin Diesel a kamerák előtt próbált csajoznihttp://www.life.hu/sztarok/20161223-vin-diesel-fel-akarta-csipni-a-riporternot.htmlVin Diesel nem jött zavarba, simán megpróbálta felszedni a szexi riporternőt, aki éppen beszélgetni igyekezett vele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.