Oszter Sándort halálosan megfenyegették és meg is támadták

Forrás: MTI/Beliczay László -
fenyegetés támadás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és több társa ellen vesztegetés gyanúja miatt folyik eljárás, ügyének tárgyalásán azonban betegség miatt nem jelent meg. Felzaklatták a vádak, de otthon sem lehet nyugta: nemrég halálosan megfenyegették a színművészt.

Vesztegetés gyanúja miatt folyik eljárás Oszter Sándor és több társa ellen. Azzal vádolják őket, hogy egy szőkésben lévő bűnözőtől csaltak ki pénzt, és kapcsolataik révén cserébe azt ígérték, elintézik, hogy kedvező ítélet szülessen az illető ügyében. Ennek az ügynek a tárgyalásán azonban nem jelent meg Oszter Sándor, betegségre hivatkozva. A színészt megviselték a vádak, de az amúgy sem jó egészségi állapota mellett most már az életét is kell féltenie. Több fenyegető üzenetet is kapott ugyanis a színész.

Oszter Sándor halálos fenyegetést kapott Forrás: MTI/Beliczay László

"Az elmúlt hónapok eseményei mind egészségileg, mind lelkileg rendkívüli módon megviseltek, ezért igyekeztem minél több időt az erdőben tölteni. Sajnos úgy tűnik, már ott sem lehetek nyugalomban, sőt biztonságban sem.

Nemrég ugyanis halálosan megfenyegettek, és megrongálták a vadászlesemet"

- árulta el a Story Magazinnak Oszter Sándor, aki azt is elmondta, mit fújtak az épületre.

"Megdöglesz, te bűnöző csaló"

- ez állt a vadászlesen, de nem ez volt az egyetlen incidens, ami félelmet keltett a színészben. Egy alkalommal megtámadta őt az erdőben egy férfi. Oszter Sándor feljelentést tett, de állítása szerint azt a nyomozást lezárták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.