Óriás bulit csaptak a tiszalöki rabok - Kirúgták a parancsnokot

szilveszter börtön rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buliztak, mulattak, táncoltak a rabok szilveszterkor a tiszalöki börtönben. 

Ugyan alkohol nem volt, de ettől függetlenül jól szórakoztak a rabok a tiszalöki börtönben. Táncoltak, mulattak, erről pedig videó is készült, melyet még az internetre is feltöltöttek.

A jó minőségű felvétel alapján esélyes, hogy az egyik cellában tartották a bulit, melynek rácsa azonban nyitva volt.

Az egyik televíziós híradóműsor is foglalkozni kezdett az üggyel, melynek köszönhetően kiderült, hogy a tiszalöki fegyház Magyarország legkorszerűbb börtöne jelenleg. Elméletileg szigorú szabályok szerint telnek ott a mindennapok, ezért érthetetlen, hogy a rabok milyen módon tudtak zenét hallgatni, internetezni illetve a külvilággal kommunikálni.

Laza az élet a tiszalöki és a szombathelyi börtönben
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Lazábbak a szabályok a szombathelyi börtönben is, hiszen az egyik ott tartózkodó rab közösségi oldalán friss posztok láthatóak, vagyis a fiók aktív. Nem csak itthon, hanem például az Egyesült Királyságban is akadnak problémák a szigorral.

Pintér Sándor belügyminiszter habozás nélkül visszavonta a tiszalöki büntetés végrehajtási vezető kinevezését, és belső vizsgálatot kezdeményezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.