Végleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának – ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. 

Hosszú út áll még Sarka Kata és Hajdú Péter előtt, hiszen egyelőre csak azt döntötték el, válni akarnak. Abban megegyezik a véleményük, hogy a házasságuk menthetetlen, hiába próbálkoztak, már nem lehet segíteni. Másodjára is beadták a válópert – ezúttal Hajdú Péter –, és mindketten úgy vélik, a vagyon elosztása nem lesz számukra probléma. A legfontosabbak a gyerekek, és az, hogy ők ne sérüljenek. 

Sarka Kata ismét azt nyilatkozta, Hajdú Péternek van barátnőjeForrás: Instagram/Sarka Kata

"Ők a legfontosabbak, ebben egyetértünk, de az őket érintő ügyeken kívül gyakorlatilag nem beszélünk Petivel, mert már nincs miről" – mondta a Best magazinnak Kata. Hozzátette, felkészítette a gyerekeket az elkövetkező időszakra, az azonban biztos, hogy a gyerekfelügyelet körül sem lesz vita. Megegyeztek, hogy Peti minden második hétvégén viszi el őket, de egyébként akkor jön értük, amikor akar. Kata már arra is felkészítette Dávidkát és Noncsit, hogy apjuknak új barátnője van.  Ezzel ismét megerősíti a Hajdú Péter által már többször cáfolt híresztelést. Apránként kezdtem beadagolni nekik, hogy az apjuknak új barátnője van, és idővel nekem is lesz új párom.  Nem mondom, hogy örülnek, de elfogadják" – nyilatkozta Kata utalva arra is, hogy neki még nincs másik társa, bár erről is volt korábban pletyka. A Hajdú Péterrel készült interjúnkban természetesen erre is kitértünk, de a műsorvezető nem akart Kata magánéletében vájkálni. "Tőle kell megkérdezni. Az ő dolga" – ő ennyivel határozottan lezárta a kérdést, szemben Katával, aki továbbra is állítja, hogy exének van új barátnője.