Sokak megingathatatlanul hisznek a Nagyláb létezésében. Világszerte mindenhol észlelték már a különös állatokat, de a legtöbb találkozásról Amerikában számoltak be. Nemrég épp a Yellowstone Nemzeti Parkban kapták lencsevégre a jetiket.

Különös videó kapott szárnyra a neten: a felvétel készítője szerint egy csapat Nagyláb látható rajta, amint a Yellowstone Nemzeti Parkban csámborognak. A videó készítője nincs egyedül azzal a hitével, hogy a Nagyláb tényleg létezik, világszerte érkeznek észlelések, de a legtöbbször Amerikából.

Képkocka Roger Patterson 1967-ben készült filmjéből, ahol egy állítólagos jetit sikerült lencsevégre kapniForrás: AFP/RIA Novosti

A felvétel bár homályos, a feltöltő szerint többszöri megnézés után világosan látható, hogy Nagylábakat ábrázol. "Bár a felvétel szörnyű minőségű és homályos, de ha megnézed párszor rájössz, hogy még mindig elég jó arra, hogy kivedd, mi történik. Látható, hogy kölcsönhatásba lépnek egymással, rámutatnak egy távolban lévő dologra és még meg is veregetik egymás vállát" - idézi a leírást az RT.com. A szkeptikusok persze kételkednek, szerintük emberek láthatóak a videón, hiába nagyobbak és lomhábbak is a felvételen látható alakok egy átlagos embernél.