Évekkel ezelőtt hunyt el Patricia Winchester kislánya, de a család sosem tette túl magát a tragédián. Az anya most hiszi, hogy kislányuk erős lelke képes arra, hogy megjelenjen, ugyanis egy fiáról készült fotón felfedezte a testvér szellemét.

2006-ban egy baleset következtében hunyt el Adrianna. Család máig gyászolja őt. Az anya azonban mindig is érezte a gyermek jelenlétét, és most hiszi, hogy fia szelfijén elhunyt gyermekük lelkét látja. A tizenéves fiú készített magáról egy képet, ő nem fedezett fel rajta semmi különöset. Elküldte egy barátjának, aki viszont egyből meglátta Hunter mögött a fehér ruhás alakot, és kirázta a hideg.

Halott kislány szelleme jelent meg a fotón – Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Természetesen ezután már a fiú is látta a szellemet, amit édesanyjának is megmutatott. Patricia szentül hiszi, hogy kislányuk jelent meg a képen. Bár Hunter halálra rémült, annyira, hogy nem is mert a szobájában aludni, az anya meggyőződése, hogy Adrianna azért jelent meg, mert vigyázni szeretne testvérére. "Úgy érzem, hogy Adrianna vele van. Egy részem tényleg úgy érzi.Azt hiszem, hogy ő egy nagyon erős lélek, és képes ilyesmire. Ez valamilyen módon megnyugtató"mondta az anya a Daily Mailnek. Hozzátette, nem ez az első, hogy paranormális jelenséget észleltek: Adrianna megjelent édesapjának is, amikor a férfi elhunyt, máskor pedig különös módon megmozdultak a kislányt ábrázoló fényképek a lakásban. A fiú szelfijét itt nézheted meg!