Demcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatának

Pintér Tibor szakítás Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelme, amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hirtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét... 

Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter vendége volt a Mokka adásában Pintér Tibor, aki őszintén mesélt a szakítás okairól.

Demcsák a beszélgetés elején nem tudta megállni, hogy ne mondja el a véleményét:

"Tibor, most hazudjak? Nem lepett meg, hogy különmentetek (...) amikor itt ültetek egymás mellett, nem volt semmi köztetek!"

– mondta a műsorvezető.

A színész elmondta, hogy egyikőjük sem egy egyszerű eset, és való igaz, hogy számára a lovas színház a legfontosabb, és minden csak ezután jön a sorban. Nem csak ez volt a szakítás oka, de ez is nagyban közrejátszott.

Tenya sajnálja, hogy ilyen gyorsan kiderült kettejük kapcsolata, de nem ő generálta az első újságcikket, utána viszont nem volt megállás. Számára már nem volt fontos, hogy a magánéletével kerüljön a címlapokra.

Azt sem tartja kizártnak, hogy Bea szeretett volna szerepelni, de szerinte ezzel sincs baj, ha egy nő büszke a párjára és arra, hogy vele van.

"Nem fogjuk megtudni soha, hogy az első újságcikk valamelyik bulvárban miért robbant ki, de kirobbant, és onnantól nem volt megállás"

mondta a sztár.

Bea állítása szerint az volt a kapcsolatuk végének oka, hogy Tibi nem akart házasodni és gyereket vállalni az elkövetkező időszakban, a lány viszont igen. Demcsák Zsuzsa szerint, ha ez akkora szerelem lett volna, akkor Tibi számára nem lett volna kérdés, hogy mit akar a jövőben kedvesétől. Szerinte valószínűleg nem volt ez egy mély érzéseken alapuló kapcsolat, sőt a beszélgetésből kihallható az is, hogy kettejük közül Bea jobban vágyott ennek kommunikálására, mint a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.