Baukó Éva nyílt levelet írt Sarka Katának

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
Sarka Kata Baukó Éva Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata nem a csendes szétválást választották. Mióta kiderült kapcsolatuk megromlása, rengetegszer szólaltak meg újságokban vagy nyíltan a Facebook-oldalukon a fejleményekről. Legutóbb Kata teregette ki a szennyest közösségi oldalán arról, mennyit tűrt egykori férjének az elmúlt években. Baukó Éva pedig úgy érezte, ez már több a soknál: nyílt levélben megkérte őket, hagyják abba, és intézzék el maguk között.

Két gyerek és majdnem egy évtizednyi együttlét: ez van Sarka Kata és Hajdú Péter háta mögött, valamint még oly' sok minden, amit eddig nem tudhattunk. A válásuk azonban előhozza ezeket a régóta titkolt információkat, hol a Facebook-oldalukon, hol pedig egy újságban mondják el egyre részletesebben az okokat. Elsősorban Sarka Kata az, aki a közösségi oldalán nyíltan beszél problémáikról, azt is közzétette, hogy Hajdú Péter megcsalta őt, valamint azt is, hogy mennyi mindent tűrt egykori férjének az együtt töltött idő alatt. Baukó Évának pedig elege lett, úgy döntött, nyílt levelet intéz az egykori házaspárhoz, szerinte ugyanis a közösségi oldalak nyilvánossága helyett ezt maguk között kellene rendezniük.

Baukó Éva is kiakadt már Sarka Katára és Hajdú Péterre Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a levelet, de úgy döntöttem muszáj lesz a véleményemet nyomtatott formában is kinyilvánítanom! Az első gondolat hozzátok: ÁLLJATOK MÁR MEG!!!

Fejezzétek be könyörgöm ezt a fél éve tartó ámokfutást!

Nem gondoljátok, hogy a magánéletetek e mértékű kiteregetése a sajtóban nem felnőtthöz való viselkedés? Szülők vagytok két pici gyermeketek van. Nem gondoljátok, hogy az iskolában vagy egy közösségben milyen hatással van ez rájuk? Értem én, hogy ismert emberek vagytok, akik a sajtó nyilvánossága előtt élik az életüket, na de ennyire???? Az embereket már irritáljátok, nevetnek rajtatok vagy dühösek rátok. Nem ti vagytok a magyar Angelina Jolie és Brad Pitt.

Szépen kérjük, oldjátok meg csendben a dolgaitokat.

A kattintás meg csak azért magas a cikkek alatt, mert annyira felbasszátok az emberek agyát és ekkora ellenszenvet váltotok ki a magyar emberekből.

Kata: Péter védelmére kell, hogy keljek, ő azért a ti belső ügyeiteket nem teregeti ki,

egy úriember amúgy se tenne ilyet. Hidd el Kata, ha te ezt nem tennéd, sokkal szimpatikusabb lennél! Ha a munkásságotokról olvas az ember az ellen nincs kifogásom, de a sárdobálásból kurvára elegem van.

Tisztelt Kata és Péter: Vonuljatok vissza egy picit

had tudjam nyugodtan olvasni a Blikket és a Borsot. Ami engem illet - én is celeb vagyok tudom jól, de 2 éve megfogadtam, hogy nem teregetem ki a magánéletemet ilyen szinten és sokkal jobban érzem magam. Péter, Kata sok sikert kívánok, hogy ezt csendben minél előbb megoldhassátok. Véleményemmel egyikőtöket sem állt szándékomban megbántani.

Kata neked pedig egy dolgot javasoltam volna : HA HALLGATTÁL VOLNA , BÖLCS MARADTÁL VOLNA"

– írta a Facebook-oldalán Baukó Éva.

Kiderült, ki Sarka Kata új szerelme: Hajdú Péter is tud róla

Az már egy ideje biztos, hogy menthetetlen Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, bár sokan szurkoltak nekik, ők a szétválás mellett döntöttek. Sarka Kata teljesen új életet kezdett, és ugyan eddig tagadta, hogy új párja volna, lefotózták egy férfival, aki állítólag az új szerelme. Hajdú Pétert nem lepte meg a hír. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.