Schobert Norbi: "Nem fogom vissza magam"

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
Rubint Réka kokain cukor Schobert Norbert Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbitól, a cukortól és a kokaintól volt hangos a magyar sajtó, felpörgött a mémgyár. És hogy hogyan éli meg Norbi az őt ért támadásokat? A Life.hu riporterének elmondja.

Schobert Norbiék négyesben érkeztek a Story-gálára, magukkal vitték Réka unokahúgát, Rellát és lányukat, Larát is. A család hölgy tagjai fehér csipkében érkeztek.

Story-gála 2017: Rella, Lara, Norbi és Réka Forrás: Polyák Attila/Origo

A Life.hu riportere mikrofonvégre kapta Norbit, aki egyáltalán nem volt szégyenlős, minden kérdésre őszintén válaszolt:

Story-gála: Hajdú Péter kirándult a buli helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-hajdu-peter-a-termeszetben-kirandult-a-story-gala-helyett.htmlMíg Sarka Kata szó szerint tündökölt a szombat esti Story-gálán, addig Hajdú Péter valahol egészen máshol tölötte az idejét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory-gála: Kozsónak eltűnt a hajtincse és a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-kozsonak-levagatta-hajtincset-es-szakitott-baratnojevel.htmlKozsó visszatér eredeti önmagához, és popcsapatokat fog összerakni. A Life.hu riporterének a terveiről mesélt, valamint azt is megosztotta velünk, miért vágatta le ikonikus hajtincsét, és hogy miért érkezett egyedül a Story-gálára. TV + Sztárok--A Dal 2017: Tóth Gabi nyerte a második elődöntőthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-dal-2017-teljes-a-donto-mezonye-toth-gabi-nyerte-a-masodik-elodontot.htmlTóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi nyerte A Dal 2017 második elődöntőjét szombaton. A szakmai zsűri és a nézők döntésével még a Leander Kills és Zävodi + Berkes Olivér, a tévénézők szavazataival a Kállay Saunders Band jutott a döntőbe, így teljessé vált a mezőny. A műsorban átadták a legjobb dalszövegírónak járó díjat, amelyet a Leander Kills kapott. TV + SztárokOrigoStory-gála: Demjén Ferenc: "Nem hagytam abba"http://www.life.hu/sztarok/20170211-demjen-ferenc-kulondijat-kapott.htmlDemjén Rózsi különdíjat kapott a Story-gálán. De hogy mit üzen a fiataloknak, és hogyan érzi magát túl a 70-en, azt az alábbi videóban nézheted meg. TV + Sztárok--Story-gála: Medveczky Ilona több mint extrém ruhában bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-medveczky-ilona-tobb-mint-extrem-ruhaban-bulizott.htmlMedveczky Ilona minden évben maradandó élményt nyújt báli szettjeivel, de idén talán még önmagát is felülmúlta. TV + SztárokOrigoStory-gála: Gubík Ági az év színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-gubik-agi-az-ev-szinesznoje.htmlGubík Ági lett a Story Gála Év Színésznője-díj nyertese. Beszéde ennyi volt: "Köszönöm!" A színésznő Barátok közt-beli karakteréről beszélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.