Testvére, Galkó Balázs szerint Galkó Bence azért halt meg, mert nem volt kedve élni

Galkó Balázs halál Galkó Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt csütörtökön kapott stroke-ot Galkó Bence, szombaton pedig feladta a harcot. Testvére, a szintén színész Galkó Balázs szerint a művésznek már nem volt kedve élni.

Múlt csütörtökön került kórházba Galkó Bence, stroke-ot kapott. A színész a Szegedi Nemzeti Színház egy bemutatója előtt lett rosszul, és már soha többé nem tért magához. Szombaton végleg feladta a harcot, testvére szerint már nem volt kedve élni.

Testvére szerint Galkó Bence nem akart élni – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Bencének már nem volt kedve élni. Sokat csatangoltunk a városban, ebédeltünk, hülyültünk. Bence teljesen jól volt, játszott sokat, és őt, minket, színészeket ez éltet"mondta Galkó Balázs a Blikknek. Hozzátette, testvére kapott vért, lélegeztetni kellett, az orvosok szerint pedig rajta múlt, hogy akar-e élni, ő pedig döntött. Galkó Balázs alig tudja felfogni, hogy elvesztette testvérét, hatalmas fájdalommal kell megküzdeni, ráadásul ő sincs jól. Egy éve diagnosztizálták gégerákkal. "Bár az orvosok azt mondják, még egyáltalán nem gyógyultam meg, de teszek rá, tök jól vagyok! Nem kellett műteni, már eltelt egy év, és én nem érzem magam betegnek. Nem adom fel" – mondta a színész.

Veronai buszbaleset: nyilatkozott az egyik áldozat, a futsalos Botond édesapja! http://www.life.hu/news/20170213-nyilatkozott-az-egyik-aldozat-a-futsalos-botond-edesapja.htmlA veronai buszbaleset áldozatainak emlékére és a családok megsegítésére öregfiúk focitornát rendeztek vasárnap. A kezdőrúgást az egyik áldozat, Botond édesapja végezte el, aki megtiszteltetésnek érzi, hogy felkérték.News--Borzalmas videó: felgyújtotta magát egy férfi, mert barátnője nem akart a felesége lenni (18+)http://www.life.hu/news/20170212-borzalmas-video-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-mert-baratnoje-nem-akart-a-felesege-lenni.htmlBánatában fegyújtotta magát az az iráni férfi, akihez nem akart hozzámenni a barátnője. News--Meztelen férfi támadt a buszmegállóban várakozó nőre - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20170212-meztelen-ferfi-tamadt-a-buszmegalloban-varakozo-nore-argentinaban.htmlA térfigyelő kamerák mindent rögzítettek: a férfi a földön húzta és többször megrugdosta áldozatát. NewsOrigoMilliókat kap Maurizio Gucci örökségéből a gyilkosa, aki az exfeleségehttp://www.life.hu/news/20170212-milliokat-kap-maurizio-gucci-oroksegebol-ex-felesege-a-gyilkosa.htmlÉvi egymillió eurós járadék illeti meg meggyilkolt férje, Maurizio Gucci örökségéből Patrizia Reggianit egy milánói fellebbviteli bíróság állásfoglalása szerint. Az asszony bérgyilkossal ölette meg hűtlenné vált hitvesét, azóta csak fekete özvegy néven emlegetik. NewsOrigoJövő héttől jön a felmelegedéshttp://www.life.hu/news/20170210-felmelegedes-jon-jovohettol.htmlMivel idén alaposan kijutott a télből, és kemény fagyok is voltak, mindenki várja már, hogy vége legyen a didergésnek. Eddig kell még kibírnunk, ha hihetünk az előrejelzésnek. News--Így lehetne segíteni a bántalmazott gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20170210-ez-az-uj-modell-a-szexualisan-bantalmazott-gyerekek-vedelmere.htmlMegnyílt az első olyan modern szemléletű intézmény, amely a bántalmazott gyerekek pszichés nyugalmát hivatott elősegíteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.