Larion Zoé kis fekete noteszben tárolta partnerei elérhetőségét

Forrás: Origo -
párkapcsolat szerelem Müller Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Attila tulajdonképpen csak a véletlennek köszönheti gyönyörű feleségét.

A fiatal házaspár nemrég egy televíziós interjúban mesélt a párkapcsolatuk indulásáról, melynek kapcsán igen pikáns részletek kerültek napvilágra. Zoé elárulta, hogy akkoriban nagyon szabados életet élt: volt egy fekete notesze, amiben a potenciálos férfiak telefonszámát őrizte, és amikor szabad estéje volt, küldött nekik egy kör-üzenetet. Aki először válaszolt, azé lett aznapra a főnyeremény.

Larion Zoé és Müller Attila őszintén mesélt a megismerkedésükről Forrás: Origo

Így került be a képbe Müller Attila is, aki csak a véletlennek köszönheti, hogy megismerte élete párját, hiszen ki tudja ki lépett volna a műsorvezető helyére, ha ő aznap épp nem ér rá randizni a szexi modellel.

"Semmi komolyat nem akartunk, mind a ketten csalódtunk már előtte annyit, hogy pont ez volt az a szakasz amikor azt mondtam, hogy nekem már nem kell senki. Majd most én élem ki az összes vágyamat másokon, aki éppen ráér, vagy akihez éppen kedvem van" - mesélte őszintén Zoé.

Ezt követően mégis egymásba habarodtak, de sokáig nem nevezték kapcsolatnak a kettejük közt zajló viszonyt. Házasokként azonban már másképp gondolnak erre az időszakra, boldogok egymás mellett, de gyermeket még nem szeretnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.