Számtalan udvarló keringett Orosz Barbi körül, de ő türelmesen várt a megfelelő emberre.

A 38 éves sztárt már tini korában is körberajongták a fiúk, de őt ez abszolút hidegen hagyta. A kortársai szinte egytől egyig a szerelem, a csókolózás és a szex témájával foglalatoskodtak, de Barbit ez idő alatt csak a színház mozgatta. 

"Nagyon tetszettem a fiúknak, volt, hogy csapatokban jártak hozzánk udvarolni, de nem foglalkoztam velük. Helyettem illendőségből az édesanyám beszélgetett velük. A szüleim kétségbe voltak esve, mi lesz, ha ez így folytatódik" – mesélte Barbi.

Orosz Barbi türelmesen várta a megfelelő személytFotó: Margitay Klára/Life.hu

20 éves korában talált rá az első szerelem egy francia–svéd–magyar származású fiú személyében, aki rendezőnek tanult az egyetemen. Együtt dolgoztak a fiatal férfi vizsgafilmjén, így ismerkedtek meg. Hatalmas szerelem volt, de sajnos a rengeteg munka miatt nem volt idejük egymásra. A kapcsolat felbomlott, de a mai napig tudnak egymásról, és szorítanak a másik sikeréért, boldogságáért. 

"Nagyon érzékeny fiú volt, és az első, akit közel engedtem magamhoz. Sokat kaptam tőle érzelmileg, és nagyon izgalmas alkotófolyamataink voltak. Inspiráltuk egymást, éjszakákat beszélgettünk át egy-egy új forgatókönyve kapcsán. Szívesen emlékszem a meghitt pillanatainkra" – nosztalgiázott Barbi a Borsnak.

A sztár a mai napig őrzi a régi értékeket, nemrég a közösségi oldalán a fiatalok túlságosan felgyorsult ételéről, illetve a média negatív hatásairól beszélt. A műsorvezető azon kevés hírességek közé tartozik, aki nem fél bizonyos témákról beszélni