Tápai Szabina Kucsera Gábor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabinánál betelt a pohár, ezért ultimátumot adott a sztárapukának. 

Kucsera Gáboréknál tartózkodik Sógi, akivel óriási felfordulást csináltak a család otthonában. A fiatal nő egy darabig szó nélkül tűrte a rendetlenséget, ám egy idő után egyszerűen csak kifakadt:

"Most döntsd el, vagy ő, vagy én: Itt valaki költözik, az biztos!" – mondta Szabina.

A 31 éves édesanya úgy gondolja, hogy nem volt más választása, muszáj volt döntés elé állítania a férjét. Gábor azonban nem húzta fel magát a történteken, és mivel a felesége azonnal távozott is a kijelentése után, így Kucsera szerint nincs mit eldöntenie ebben a helyzetben.

Gundel Takács Gábor nem akarta már a nevét adni a közmédia döntéseihezhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabor-ezert-hagyta-ott-a-kozmediat.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor kiderült, hogy Gundel Takács Gábor felmondott. Eddig azonban az okokat csak sejteni lehetett, most viszont elárulta, mi is vezetett pontosan ehhez az elhatározáshoz. Nem akarta tovább a nevét és az arcát adni a közmédia döntéseihez. TV + Sztárok--Csernus Imre negyedszerre is megházasodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-csernus-imre-negyedszerre-is-megnosult.htmlTeljesen új életet kezdett, és titokban negyedszerre is megházasodott Csernus Imre, az ország pszichiátere. Nyugodt, falusi életet él ezentúl, egy egri borvidékre vonult vissza a híres doktor. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó szívesen kibékülne Pártos Csillávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-pecsi-ildiko-kibekulne-partos-csillaval.htmlÉvek óta tart Pécsi Ildikó és egykori menye között a harc, Pártos Csilla nem is adja fel. A művésznő azonban nem bírja már ezt a megpróbáltatást, kórházba is került nemrég. Addig kellene békülni, amíg lehet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKállay-Saunders András végre tisztázhatja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-lassan-veget-erhet-kallay-saunders-birosagi-ugye.htmlEgy évekkel ezelőtti verekedéses ügy miatt került bíróság elé Kállay-Saunders András. A huzavona azóta is tart, András pedig minden lehetséges módon az igazát próbálja bizonyítani. TV + SztárokOrigoBukta a nyereménylakását Alekosz: pert nyert az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-bukta-a-nyeremenylakasat-alekosz-pert-nyert-az-rtl-klub.htmlA Fővárosi Ítélőtábla 2017. február 14-én helyben hagyta az elsőfokú bíróság egy évvel ezelőtti ítéletét: vissza kell adnia nyereménylakását VV Alekosznak. A ValóVilág egykori nyertese teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, és az az RTL Klubhoz visszakerül.TV + Sztárok--Közúti balesetet szenvedett Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-osszetortek-czippan-anett-autojat.htmlA híres műsorvezetőt parkolás közben érte a váratlan esemény, összetörték az autóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.