Kucsera Gábor szigorú szülő: előfordult már a fenékre csapás

Forrás: Facebook/ Tápai Szabina Official -
szülő Kucsera Gábor nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyen barátkozik Kucsera Gábor kisfia, ugyanakkor nagyon eleven gyerek, aki nem képes sokáig egy helyben ülni. Az egykori sportoló szigorú szülőnek tartja magát, amire a folyton mozgó gyereknek szüksége is van.

Jár a kikapcsolódás Kucsera Gábornak és párjának, de ritka alkalom, hogy a fiuk nélkül utaznak el valahová. Na nem azért, mert nincs segítségük, hanem azért, mert nem akarnak a gyermekük nélkül menni. A kisfiú egyébként nagyon barátságos, hamar feloldódik és könnyen alkalmazkodik, így nem nehéz vele új közösségbe járni.

Kucsera Gábor szigorú szülő: előfordult már a fenékre csapás Forrás: Facebook/ Tápai Szabina Official

"Gyorsan barátkozik bárkivel, legyen szó animátorról vagy éppen a játszóházban megismert kispajtásról. Ráadásul elkezdődött a csajozás időszaka nála is. Vajon honnan örökölhette?" - kérdezte nevetve Gábor, aki hozzátette, Bence nagyon önfejű gyerek. "Eszméletlenül eleven, ráadásul eléggé öntörvényű gyerek. (...) Nehezen viseli, hogy az asztalnál üldögéljen és ne mászkáljon.

Szigorúan fogom Bencét, és sajnos előfordult, hogy rá kellett csapnom a fenekére

- bár ez nem jellemző. És néha bizony erősebben fel kell emelnem a hangom, hogy meglepetésszerűen érje, és kizökkenjen abból, amit csinál. Tudja, ha apa feláll, akkor baj van" - monda a hot! Magazinnak Kucsera Gábor, akit a tévéműsorok mentettek meg a súlyos depressziótól.

"Senki nem mondta, hogy lehet, hogy idő előtt megszületik a baba" - Egy koraszülött kislány történetehttp://www.life.hu/csalad/20161115-koraszulottek-vilagnapja-alkalmabol-a-koraszulott-petra-tortenete.htmlPetra csodával határos módon egy ép, egészséges és eleven négyéves kislány. Igen, csodával határos módon, Petra ugyanis csupán 27 hetet töltött édesanyja pocakjában, az apró baba mindössze 600 grammos volt, amikor világra jött. A koraszülöttek világnapja alkalmából Fekete-Körömi Eszterrel, Petra anyukájával beszélgettem. CsaládThinkstockCselesen mutatta meg kisbabáját Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20161116-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-kozos-kepen-a-kisbabajukkal.htmlAdam Levine igazi büszke apuka: szívesen fotózkodik kisbabájával, de azért igyekszik mindezt cselesen tenni. Nemrég meg is mutatta, meg nem is a kis Dusty Rose-t. CsaládOrigoPucéran az oltár előtt - A legkülönlegesebb esküvők világszertehttp://www.life.hu/csalad/20161111-a-legkulonlegesebb-eskuvok-a-vilagon.htmlHa esküvőről van szó, a legtöbb ember valami igazán különleges és emlékezetes dologra vágyik, ám az alábbiakban olyan párokról olvashatsz, akik legmerészebb vágyaikat meg is valósították életük legfontosabb napján. Család--Újra együtt Sarka Kata és Hajdú Péter? - A műsorvezető családi fotójahttp://www.life.hu/csalad/20161116-vajon-ujra-egyutt-sarka-kata-es-hajdu-peter-facebookra-kepet-posztolt.htmlHogy hol tart Hajdú Péter és Sarka Kata szerelmi drámája, nem tudni, a Facebbok-posztjaik tanúsága szerint talán ők maguk sem tudják. CsaládOrigoCuki reggeli fotót posztolt Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20161116-egyutt-inditja-reggelt-istenes-bence-es-fia-a-neten.htmlZabálnivaló fotóval örvendeztette meg Istenes Bence a rajongóit. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzerezz örömet: csatlakozz a Jézuska Járathozhttp://www.life.hu/csalad/20161116-szerezz-oromet-a-hatranyos-helyzetu-gyerekeknek-csatlakozz-a-jezuska-jarathoz.htmlMár évek óta próbálja valóra váltani a hátrányos helyzetű gyerekek álmait a Jézuska Járat. Azon igyekeznek, hogy az összes vágyott ajándék ott lehessen a karácsonyfa alatt, és a gyerekek csillogó szemekkel várhassák az ünnepeket. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.