Az RTL Klubon nagy sikerrel futó Konyhafőnök ismét képernyőre kerül, de ezúttal nem civil emberek kápráztatnak el főzési tudásukkal, hanem celebek. Többek között Gáspár Bea, Szabó Győző és Csollány Szilveszter is megmutatja, mit tud fakanállal a kezében.

A Konyhafőnök rajongóinak már nem kell sokat várniuk, hogy újra kedvenc műsorukat figyelhessék: tavasszal újraindul a nagy sikerű produkció, de más lesz, mint azelőtt. Ezúttal ugyanis nem civil emberek mutatják meg tudásukat, hanem hírességek. A Konyhafőnök celeb változatában sok régóta eltűnt sztárt is újra láthatunk, mint például Gáspár Beát, de nem ő az egyetlen visszatérő. 

Gáspár Bea is megmutatja, mit tud a konyhábanForrás: RTL Klub

Sok színész, sportoló, műsorvezető gondolja úgy magáról, hogy fakanállal a kezében verhetetlen, és készek arra, hogy ezt be is bizonyítsák a műsorban. Íme, a teljes lista: Szabó Győző, Epres Panni, Gáspár Bea, Laky Zsuzsi, Keleti Andrea, Horváth Éva, Sváby András, Csollány Szilveszter, ÉNB Alexa, Peller Anna, Danics Dóra, Tóth Szabi, Winkler Róbert és Faragó András fognak megmérkőzni egymással.