Rékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt, és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt...

Rékasi Károly sikeres színész, aki több színházi szerepben és a Barátok közt-ben is szerepelt. A csillogás mellett azonban kijutott neki a kevésbé jó időszakokból is. Balesete mellett volt egy másik nehéz időszak is az életében, amikor édesapja súlyos beteg lett. 

Rékasi Károly nem tudta kezelni az indulataitFotó: Marton Szilvia/Origo

"Volt egy nehéz időszak az életemben, amikor édesapám súlyos beteg lett. Naponta látogattam Jászberényben, és egyik alkalommal, már a város közelében, egy tanyáról elém tolatott egy személyautó a főútra. Az utolsó pillanatban sikerült félreállítanom a kormányt, és így elkerülnöm a balesetet, de a vétkes sofőr még bocsánatot sem kért. Nagyon feszült állapotban kiugrottam a volán mögül, és beütöttem a kocsiba a nyitott ablakon át.  Erre az ember kiszállt egy szekercével, s akkor minden elborult előttem. Egyszer csak arra eszméltem, hogy ülök a mellkasán, és szorítom a torkát. Egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon" – mesélte őszintén a sztár a Hot! Magazinnak.