Se veled, se nélküled kapcsolatban él Cinthya Dictator és Varga Viktor, de abban már biztosak, hogy együtt akarnak megöregedni. Nemrég az a hír is felreppent, hogy esküvőre készülnek, de Cinthyának vannak fenntartásai.

Sokszor szakított már Varga Viktor és Cinthya Dictator, de most úgy tűnik, hogy komolyan elhatározták magukat. Egymás mellett akarnak megöregedni, de az esküvő még kérdéses. Ugyan nemrég felröppent a hír arról, hogy összeházasodnak, Cinthyának vannak fenntartásai az esküvővel kapcsolatban. 

Cinthya Dictator és Varga Viktor mégsem házasodnak?Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Őszintén, én ezen még nem gondolkoztam" – válaszolta Cinthya a Mokka stúdiójában arra a kérdésre, hogy igent mondana-e Viktornak. Az énekes pedig leszögezte, a lánykérés nem mostanában fog megtörténni. "Ez még nem most van. Az biztos, hogy őt szeretném feleségül venni, mindenben ő az, akit én szeretek, és aki mindenben megfelel nekem. Amikor jön az az érzés, ez meg fog történni" – mondta Viktor. Cinthya viszont kijelentette, hogy nem akar esküvőt. "Én egyáltalán nem akarok esküvőt.  Most boldogan élünk, nincs szükség bekavarásra. Egyszer már majdnem feleségül akart venni, megkérte a kezemet, aztán lelécelt" – indokolta meg döntését a fotóslány.