1,37 milliárd email-cím szivárgott ki

Forrás: Getty Images/iStockphoto/www.peopleimages.com/"Yuri Arcurs Peoplelmages.Com " -
e-mail
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legnagyobb spamküldő társaságától egy hibás biztonsági mentésnek köszönhetően1,37 milliárd email-cím szivárgott ki.

A nyilvánosságra került adatok között a címek mellett személyes információk, a felhasználók valódi nevei, IP-címei, eszközeik fizikai címei is szerepelnek – írja a Guardian.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/www.peopleimages.com/"Yuri Arcurs Peoplelmages.Com "

Úgy tűnik azonban, hogy nem szándékos kiszivárogtatásról van szó. A szakemberek szerint egy januári mentést véletlenül védelem nélkül helyeztek el az interneten.

Szeles, esős idő várható a napokbanhttp://www.life.hu/news/20170305-szeles-esos-ido-varhato-a-napokban-idojaras.htmlVáltozékony időre számíthatunk. News--Azt hitte nyert a lottón, hatalmas adósságba verte magát egy nőhttp://www.life.hu/news/20170304-azt-hitte-nyert-a-lotton-hatalmas-adossagba-verte-magat-egy-no-azt-hitte-nyert-a-lotton.html1,2 millió forintnak megfelelő adósságot halmozott fel egy 39 éves vietnami nő. Azt hitte, megütötte a főnyereményt, ezért őrült költekezésbe kezdett. Nem kellett volna. News--Szeles lesz a jövő hét, de csaknem 20 fokos meleg is lehethttp://www.life.hu/news/20170226-szeles-lesz-a-jovo-het-de-csaknem-20-fokos-meleg-is-lehet-1.htmlTöbbször erős, viharos lesz a szél a jövő héten. A hét közepén, a naptári tavasz kezdetén egy hidegfront miatt lehűlésre kell készülni, de a hétvégére ismét melegszik a levegő, néhol csaknem 20 Celsius-fok lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.News--Szellem bukkant fel a kislány fotójánhttp://www.life.hu/news/20170304-szellem-bukkant-fel-a-kislany-fotojan-horgaszas-kozben.htmlEgy 13 éves kislány, Jessica szelfijét az apukája osztotta meg a Facebookon. Azt írja a kommentben, a lánya horgászni ment a bátyjával, a tónál készült fotón azonban olyan alak bukkant fel, akit nem is láttak, és nem is ismernek. News--Elhunyt a Trónok harca harcos északi óriását alakító Neil Fingletonhttp://www.life.hu/news/20170226-elhunyt-tronok-harca-harcos-eszaki-oriasat-alakito-neil-fingleton.htmlNeil Fingleton kosárlabdázóból lett színész. Többek között a Trónok harca harcos északi óriását, Óriás Maget alakította. Csupán 36 éves volt. NewsOrigoEgy budapesti óvoda előtt mutogatta magát a férfihttp://www.life.hu/news/20170226-egy-budapesti-ovoda-elott-mutogatta-magat-antal-zoltan.htmlSzeméremsértés miatt keresi a rendőrség a 30 éves budapesti Antal Zoltánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2017. február 22-én 14 óra 20 perckor Budapesten, egy XXII. kerületi óvoda előtt mutogatta magát. A férfi jelenleg szökésben van, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.