Liptai Claudia nem tér vissza a képernyőre

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
Nagy Duett Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a kislánya, Panka születése után hamar visszatért a képernyőre. Most azonban szeretné kiélvezni a kisfiával tölött idő minden pillantát. Egyelőre nem tervezi, hogy munkába áll.

A csatornája, a TV2 és a nézők is visszavárják Claudiát. Sokan azt remélték, hogy tavasszal a Nagy Duettben már viszontláthatják, de a műsorvezető még babázni szeretne. A csatorna vezetőivel is egyeztetett, akik elfogadták Liptai kérését. A TV2 sajtóosztálya a hírt meg is erősítette:
"A Nagy Duett idei szériájában a már rutinosnak számító Tilla egyedül vezeti majd az élő adásokat, mivel Liptai Claudia jelenleg is anyai teendőinek szenteli minden idejét."

Liptai Claudia még nem tér vissza a képernyőre Forrás: Liptai Claudia / Facebook

Claudia menedzsere a Bors megkeresésére ezt válaszolta:
"Tárgyalásokat folytattunk, hiszen Claudia még nem szeretne visszatérni a képernyőre, és nagyon hálás, hogy figyelembe veszik és elfogadják a kérését."

Tilla, Claudia műsorvezetőtársa nagyon örült volna, ha együtt vezethették volna a Nagy Duettet, de azt mondja, ott a zsűri is, így egyedül is boldogulni fog. Szerinte nem kell a nőket azzal stresszelni, ha kisgyerekkel vannak otthon, hogy dolgozzanak. Ha jól érzi magát otthon, akkor nem kell sürgetni a visszatérést.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.