Fordulat Madeleine McCann ügyében: Ezen a helyen halhatott meg a kislány

Forrás: Origo -
rendőr nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Moita Flores portugál nyomozó azt állítja, hogy Maddie-t nem rabolták el, hanem abban az apartmanban halt meg, amelyből a korábbi információk szerint eltűnt. A rendőr korábban már nyomozott a McCann-ügyben, de elbocsátották.

A nyomozó azt állítja, hogy lehetetlen lett volna az ablakon keresztül elrabolni, vagy észrevétlenül kicsempészni egy gyereket. Továbbá már akkor is nagyon gyanúsnak találta azt, hogy az üdülőkomplexum egyik alkalmazottja a kislány eltűnése után egyszerűen felszívódott. Ezt a férfit a mai napig keresi a rendőrség. Flores elmélete szinte teljesen megegyezik a portugál rendőrfőnökével. Ő az a nyomozó, aki ellen Maddie szülei rágalmazási pert indítottak.

Madeleine McCann ügyében továbbra is nyomoznak Forrás: Origo

A kislány szülei addig akarják folytatni a nyomozást, ameddig nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a lányuk halott – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.