Szulák Andi, Kasza Tibi és Cooky lesznek A Nagy Duett zsűritagjai

Forrás: TV2 -
A Nagy Duett Cooky Kasza Tibi Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 ismét elindítja nagy sikerű szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet. Nagy volt a titkolózás a produkció körül, de most fény derült arra, hogy kik lesznek a zsűri tagjai!

Nemsokára újabb sztárokat ismerhetünk meg teljesen más szerepben: olyan celebek fognak dalra fakadni, akiknek hangját eddig nem hallhattuk. Természetesen lesznek profi segítőik, a közös munkát pedig szokásos módon egy háromtagú zsűri értékeli. Már nem is kell sokat várnunk arra, hogy

A Nagy Duett elstartoljon: április 10-én indul a nagy buli.

A Nagy Duettben tavaly Kulcsár Edina nagy meglepetést okozott. Vajon idén is lesz ilyen? Forrás: TV2

Az amatőr és a profi énekesek már javában készülnek, hogy a csípős nyelvű zsűritagok ne találjanak kifogást a produkcióikban. Az ítészek nem mások, mint Cooky, Kasza Tibi és Szulák Andrea. Nemsokára a párokra is fény derül, de azt már tudjuk, hogy Oláh Gergő és Völgyesi Gabi is szerepelni fognak a szórakoztató műsorban.

A Nagy Duettben ismét Kasza, Cooky és Szulák Andi lesznek az ítészek Forrás: Kasza Tibi / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.