Dunába ugrott egy férfi az Erzsébet hídról

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Duna öngyilkos öngyilkosság Erzsébet híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este ugrott a Dunába az Erzsébet hídról egy férfi, de szerencsére még időben megérkezett a segítség. A vízirendészet munkatársai kimentették a bajbajutottat.

Kedd este érkezett bejelentés a hatóságokhoz, miszerint egy férfi az Erzsébet hídról akar leugrani. Az illető már a korláton kívül állt, amikor a szemtanúk értesítették a rendőrséget, és sajnos leugrott, mielőtt megérkezett volna a segítség.

Az Erzsébet hídról ugrott le egy férfi - Képünk illusztráció Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A férfi már a vízben sodródott, amikor megérkeztek Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság emberei, akik természetesen megkezdték az életmentő akciót. A hatóságok mindent megtettek azért, hogy épségben hozzák ki a férfit a Dunából, és sikerült is nekik. Megmentették a bajbajutott életét, akit átadtak a mentőszolgálatnak, hogy kivizsgálhassák, és ellássák a sérüléseit - írja a Police.hu.

Időjárás: vasárnap a tavaszi meleget váltja a hideg és az esőhttp://www.life.hu/news/20170322-vasarnap-a-tavaszi-meleget-valtja-a-hideg-es-az-eso.htmlSajnos nem tart örökké a kellemes, tavaszi idő, ugyanis a hét végére megérkezik a hidegfront. Vasárnap már zápor, eső és lehűlés várható.News--Megszólalt a Szentendrei úti baleset egyik áldozatának édesapja http://www.life.hu/news/20170322-megszolalt-a-szentendrei-uti-baleset-egyik-aldozatanak-apja.htmlSzombat hajnalban két autó ütközött össze Budapesten a Szentendrei úton, a vétlen autóban utazó két fiatal az életét vesztette. Ricsitől és Bálinttól könnyezve búcsúztak ismerőseik, szüleik, míg a vétkes sofőrt letartóztatták. NewsThinkstockStephen Hawking vágya teljesül: Űrutazásra készül a híres fizikushttp://www.life.hu/news/20170320-stephen-hawking-az-urbe-utazik.htmlNem mindennapi eseményben vehet részt az amerikai elméleti fizikus: kiutazhat az űrbe. News--Örökre börtönben marad a közveszélyes férfihttp://www.life.hu/news/20170321-egykori-parjat-es-a-fiat-is-szexualis-aktusra-kenyszeritette.htmlBörtönre ítélték a férfi, aki szexuális zaklatásra kényszerítette a párját, illetve a 9 éves fiát. NewsThinkstockElhunyt Szécsényi József, híres diszkoszvetőhttp://www.life.hu/news/20170321-eletet-vesztette-a-hires-magyar-diszkoszveto-szecsenyi-jozsef.htmlÉletének 85. évében érte a halál Szécsényi József diszkoszvetőt. NewsThinkstockElképesztő trükkökre képes a gumitestű nő: Videó!http://www.life.hu/news/20170320-allison-schieler-barmit-meg-tud-csinalni-a-testevel.htmlFelfoghatatlan videók és képek kerültek napvilágra egy nőről, akinek bizonyára egyetlen csontja sincs, hiszen minden irányba képes kifordítani a testét. Fantasztikus! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.