Sarka Kata visszatért az Instagramra

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért.

Kétségbeesett rajongók százai kérdezgették Sarka Katát arról, hogy miért tűnt el az Instagramról. Észrevették ugyanis, hogy a sztár már egy jó ideje hanyagolja a közösségi oldalát, pedig ez nem jellemző rá. Kata rögtön válaszolt is a követőinek, elárulta, hogy egy sajnálatos technikai probléma miatt képtelen posztolni az oldalára.

Sarka Kata újra az Instagramon Forrás: facebook.com/kata.sarka

"Sokan dolgozunk azon, hogy 1-2 napon belül végre megoldódjon" – írta akkor a Facebook-oldalára Kata, hogy megnyugtassa rajongóit, de sajnos ilyen hamar nem sikerült elhárítani a problémát. Néhány hét kellett ahhoz, hogy Kata ismét jelen lehessen az Instagramon, de mindenki legnagyobb örömére tegnap már újra posztolt.

Egy gyönyörű fotóval tudatta rajongóival, hogy visszatért!

Sziasztoook! Visszatértem az instára! #comeback #again #finally #thankseverybody

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.