Szikora Róbert a csokipapírok megszállottja

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
csokipapír gyűjtöget Szikora Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar énekes elárulta, hogy sok egyéb más mellett a csokipapírok megszállott gyűjtője.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Szikora Róbert tavaly decemberben töltötte be 63. életévét, de a sztár ennek ellenére sem fél az öregedéstől, sőt büszkén viseli a ráncait. Véleménye szerint ezek is az élet velejárói.

Szikora Róbert bevallotta, hogy milyen emlékeket gyűjt szívesen Fotó: Hirling Bálint - Origo

Úgy tűnik a magabiztossága meg is hozza a gyümölcsét, ugyanis még a mai napig is rengeteg fiatal nő ajánlkozik fel az EMeRTon-díjas magyar énekesnek. Most azonban egy televíziós interjúban Róbert gyűjtögető szokásairól is szó esett, melynek kapcsán érdekes titkokat mesélt el a nézőknek.

"Most a fő profil a retro, meg minden ami ahhoz tartozik. Például csokoládépapírok. Azokat régen nem dobtuk ki, nem gyűrtük össze, hanem szépen betettük egy nagyobb könyv közé" - mesélte lelkesen Szikora.

Más egyéb különlegességről is beszámolt, ugyanis nem a csokipapír az egyetlen, amit Robi szerint érdemes eltenni emlékbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.