Legőrültebb nevek, amiket sztárcsemeték kaptak: Óceán, Észak Nyugat és Hol Nap

név sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok szeretnének minél különlegesebb nevet adni a gyereküknek, de vannak, akik túlzásba viszik az erőlködést. Az eredmény pedig egy olyan hülye utónév, amivel a gyerek sorsa örökre megpecsételődik: csúfolódások és fanyalgás céltáblájává válnak, és mindezt a szüleiknek köszönhetik, ugyanis ki nevezné el a gyerekét Hol Napnak, Hang Technikának vagy éppen Észak Nyugatnak? Hát, a celebek!

North West, vagyis Észak Nyugat

Kanye, Kim és North West Forrás: AFP/Craig Barritt

Kim Karadashian és Kanye West első gyermeküknek sikerült szinte a lehető leghülyébb nevet adni a West mellé. Szegénynek így egy iránytűként kell leélnie az életét a szülei feltűnési viszketegsége miatt. Persze megváltoztathatja majd, ha leég nagy lesz, kíváncsiak vagyunk, vajon meglépi-e.

Apple Martin, azaz Alma Martin(i)

Gwyneth Paltrow és Apple Martin Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow és Chris Martin lányukat Almának nevezték el, ami önmagában is kicsit furcsa, de igazából csak a Martin vezetéknévvel együtt néz ki igazán hülyén. Nem sok, csak egy i betű kell ugyanis hozzá, hogy egy finom ital legyen a gyerekből, mégpedig az Alma Martini.

Audio Science, vagyis Hang Technika

Audio Science és Shannyn Sossamon Forrás: Instagram/shansossamon, AFP

Nem tudni, miért gyűlöli a gyerekét Shannyn Sossamon színésznő, de az biztos, hogy ez az elnevezés híresebbé tette őt, mint a szerepei. A legtöbben a 40 nap és 40 éjszaka című filmből ismerhetik őt, na meg arról, hogy képes volt Audio Science-nek, vagyis Hang Technikának elnevezni a fiát.

Tu Morrow, azaz Hol Nap

Rob Morrow és Tu Morrow Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

Vajon meddig gondolkozhatott Rob Morrow, a Gyilkos számok sztárja, hogy ezzel a vezetéknévvel milyen keresztnevet adjon a gyerekének? Szerintünk nem sokáig, ha sikerült a Morrow mellé kiválasztania a Tut, ami együtt úgy hangzik, mintha holnapnak hívnák a kislányát, aki már 15 éves.

Ocean, Sonnet, True és Autumn, vagyis, Óceán, Szonett, Igaz és Ősz

Forest Whitaker lányaival és feleségével Forrás: Getty Images

Forest Whitaker Oscar-díjas színész egyik gyerekének sem akart, átlagos, hétköznapi nevet adni, egy jó öreg John, vagy Jessica nem felelne meg a sztárnak, valószínűleg ezért választott hülyébbnél hülyébb keresztneveket. Óceán az egyetlen fiúgyermeke, majd szép sorban jönnek a lányok: Igaz, Szonett és Ősz...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.