Miközben Mádai Vivien A Nagy Duettben tündököl, váratlanul a TV2 Mokka műsorvezetői székében találta magát. Pihenés helyett pedig otthon várja a harmadik műszak is, méghozzá a családanyai teendők. Vivien nem tagadja, hogy olykor szinte összeesik a fáradtságtól, mégis élvezi a pörgést.

"Azért megterhelő ez az időszak, mert reggel háromnegyed ötkor kelek, irány a Mokka, utána általában A Nagy Duett-próbára megyek, vagy az énektanárhoz, ami pár óra elfoglaltság, aztán délután haza. A héten félórányi délutáni alvást tudtam kiszorítani magamnak, mert ezután indulnom kell a fiamért, és megyünk a játszótérre. Be kell vallanom, kőkemény munka, hogy közben ne aludjak el" - nyilatkozta a Borsnak Vivien, aki esténként altatás után készül fel a következő reggeli műsorvezetésre.

Mádai VivienForrás: Fb / Mádai Vivien

"Sosem tudok korán lefeküdni, mert a fiamat mindig más időpontban tudom elaltatni. Fáradt vagyok, de iszonyatosan élvezem ezeket a napokat. Remélem, sokáig benn tudok maradni a Duettben, mert szupercsapat alakult ki, nem is versengés ez köztünk, inkább szórakozás. Mindannyian élvezzük, és alig várjuk, hogy találkozzunk. Úgy érzem, mostanra oldódtam fel a színpadon, elengedtem magam és legyőztem a félelmeimet – magyarázta Vivien.