Benjamin Buttonként fordítja meg az öregedést a 43 éves nő

Antonia Harman
Antinia harman/Instagram -
varázslat öregedés Benjamin Button különös élete idő
Gyógyító tanfolyamon vett részt, megfordítja az időt, nincs szükségre orvosra. Antonia Harman, a női Benjamin Button azt állítja, visszafele öregszik, mint a nagysikerű film karaktere.

Antonia Harman, volt műsorvezető azt állítja, hogy ő a valódi Benjamin Button. Úgy véli, varázsereje van, amivel képes visszafordítani az öregedést, sőt a másik érzelmeire hangolódva a depressziót is meg tudja gyógyítani. 

Benjamin Button, Antonia Harman
Benjamin Buttonnak vallja magát Antonia
Forrás: Instagram/Antonia Harman

A 43 éves Antonia Harman tévés pályafutását követően gyógyítótanfolyamon vett részt. Azt állítja, hogy az elmúlt 20 évet transz-szerű állapotban töltötte, ami lehetővé teszi számára, hogy aktiválja gyógyító erejét, és a sejtfeszültség növelésével megfordítja az öregedést, akárcsak a filmben Benjamon Button. Antonia elmondta, traumaoldással foglalkozik, de fizikai betegségeket is képes meggyógyítani.

 10 évvel fiatalabbnak nézek ki, és a menpauza sem érint. 15 éve nem voltam orvosnál, észreveszem, ha valami gond van, még mielőtt egészségügyi problémává válna

 - vallja.

Nem Antonia az egyedüli, aki úgy véli, Benjamin Button - akinek történetét itt olvashatod - életét éli. Tizenöt évesen középkorú nőnek gondolták a most 31 éves Alice Dawsont, ám most elkérik a személyi igazolványát. Úgy tűnik, mintha visszafelé öregedne.


 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.