Kis híján meghalt autóbalesetben a világsztár és barátnője

EXCLUSIVE: Country Singer Zach Bryan and Girlfriend Brianna LaPaglia are Spotted on a Dog Walk in New York City.
Northfoto -
biztonsági öv Zach Bryan Brianna Chickenfry baleset énekes
A biztonsági öv mentette meg a pár életét. Kis híján halálos tragédia történt Zach Bryanékkel.

Kis híján meghalt egy autóbalesetben Zach Bryan countryénekes és barátnője, Brianna Chickenfry. A pár a 28 éves énekes Quittin Time elnevezésű turnéjára indult, amikor megtörtént a baj, bár megsérültek, a biztonsági öv megmentette az életüket.  

Tragédia  Zach Bryan countryénekes és barátnője Brianna Chickenfry
Kis híján meghaltak:  Zach Bryan és Brianna a biztonsági övnek köszönhetően maradtak életben
Forrás: Getty Images

A 24 éves Chickenfry kedden TikTok-videóban részletezte a traumatikus baleset. 

Két napja Zach és én egy balesetet szenvedtünk. A kocsi összetört, de mi, bár csurom véresek lettünk, megúsztuk, hál' istennek be volt kötve a biztonsági öv. Egy pillanatra azt hittük, meghalt a másikunk, nagyon ijesztő volt (...) Ha egy dolgot érek csak el a közösségi médiában, az az legyen, hogy a fejetekbe verjem, mindig használjatok biztonsági övet

- mondta a lány. 

A duó megpróbáltatásai itt nem értek véget, a baleset után eljutottak Little Rockba Bryan előadásaira, ám amikor visszatértek a buszhoz, az egyik macskájuk megszökött, Bryan pedig a keresésére indult, ám újra megsérült, kiszakadtak a varratai.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.