Lindsay Lohan milliókkal tartozik sofőrének: fizetnie kell

Forrás: Northfoto -
Lindsay Lohan tartozás bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először játszadozik a bírósággal Lindsay Lohan, pedig a hivatalos szervek nem szeretik az ilyesmit. Legutóbb sem jelent meg a vádlottak padján, helyette inkább a barátaival szórakozott. Ettől még ki kell fizetnie sofőrénak a milliós tartozását.

Nem tiszteli a törvényt Lindsay Lohan, és világos, hogy úgy viselkedik, mint aki bármit megtehet. Az egykori gyereksztár minden felelősségtől mentesen éli az életét, ami nem szimpatikus a bíróságnak, főleg úgy, hogy nem először játszadozik velük. Lindsay a legutóbbi tárgyalásán sem vett részt, helyette a barátaival bulizott.

Lindsay Lohan nem jelent meg a bíróságon Forrás: Northfoto

Kétségtelenül kellemesebb elfoglaltságot választott a színésznő, de a kötelesség attól még kötelesség. Őt vádolja ugyanis egy sofőr azzal, hogy nem fizette ki számára a hónapokon keresztül nyújtott szolgáltatás díját!

Tehát Lindsay Lohan nagy összeggel - legalábbis a sofőr számára - tartozik, de nem hajlandó kiegyenlíteni a számlát.

Ezért citálta bíróság elé a férfi, aki megelőzően mindent megtett, hogy megkapja a pénzét. Lindsay az összeget soha nem sokallta, sőt, egy bizonyos részletet ki is fizetett, de a többit egyelőre nem.

A sofőr még azt is állítja, hogy egy alkalommal ő fizette ki Lindsay helyett annak szállodai számláját,

ezt az összeget is szeretné visszakapni, ami összesen átszámolva több mint 7 millió forintra rúg. A bíróság szerint Lindsay Lohannek mihamarabb ki kell fizetnie a fent említett összeget - írja a Radar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.