A Nagy Duett Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifejezetten rossz nap volt a múlt vasárnap Erdei Zsolt számára. A bokszolót ugyanis nagyon megviselte az anyák napja, hiszen alig másfél éve vesztette el szeretett édesanyját, Gizellát, akinek ráadásul éppen aznap lett volna a névnapja is. A Nagy Duett közös produkciójában Madár nem tudta visszatartani a könnyeit, hiába próbálta őt partnere, Judy vigasztalni.

Judy hiába próbált erőt adni neki, Erdei szeméből patakzottak a könnyek. Később bevallotta, mindig is lelkizős típus volt: "Érzékeny ember vagyok, eléggé át tudom élni az érzelmeket. Rossz nap volt az számomra, nem is tudom, hogy sikerült legalább ennyire összeszednem magam, hogy színpadra állhassak" - idézi a Blikk Erdei Zsoltot, aki sokakat meglepett azzal, hogy az elmúlt hetekben többször is megmutatta a melankolikus oldalát. "Ezeket a produkciókat jobban is szeretem, de ugyanígy vagyok a versekkel is, Radnóti és Ady művei a kedvenceim.

A Nagy Duettben Judy a sportoló partnere Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nem meglepő, nők között nőttem fel, édesanyámmal és a három lánytestvéremmel. Apámtól korán elvált anyukám, a nevelőapám pedig szóra sem érdemes, így tényleg a nők voltak a meghatározóak az életemben" - emlékezett vissza az egykori bokszoló, aki nem rejtette véka alá azt sem, hogy az elmúlt időszak feszültsége is kijött rajta.

"Az egy dolog, hogy hétről hétre bizonyítanom kell A Nagy Duettben, ám közben szövetségi elnökként is meg kell felelnem, nem is beszélve a családról. A párom már a hetedik hónapban van, szüksége lenne rám, de én annyira el vagyok havazva, hogy reggel hétkor eljövök otthonról, és csak este érek haza. Alig tudok segíteni neki, pedig a hároméves lányunk, Gréti mostanában dackorszakát éli, így szegény Rékának alaposan fel van adva a lecke."

Egyedül kell megbirkóznia ezzel, emiatt lelkiismeret-furdalásom is van, de azt gondolom, a verseny sem tart örökké, így hamarosan több időm lesz rájuk.

Madár lassan háromszoros apa lesz Forrás: Best Magazin

Erdei Zsolt fia, Viktor, minden adáson a helyszínen szurkol édesapjának. A vagány, cserfes kisfiú azonban vasárnap szintén nagyon meghatódott. Először ő is elpityeredett az anyák napi dal alkalmából, ráadásul az adás végén is megijedt attól, hogy édesapja esetleg kieshet a versenyből. "Ő olyan, mint én, bár míg én kettős jegyű Ikrek vagyok, addig ő Skorpió, mint anyukám volt" - mesélte Zsolt a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.