Gáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be: "majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz".

Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP fődíját, de lehet, hogy nem fog semmit látni a pénzbőlGyőzike adócsalásos botránya miatt. Ezért hívták fel Bea asszonyt Sebestyén Balázsék, és arról faggatták, mi történt azon a bizonyos reggelen, amikor megjelentek náluk a NAV emberei. Győzike felesége végig nyugodtan válaszolgatott a kérdésekre, arra is, hogy valóban viheti a nyereményét a hatóság.

Sebestyén Balázs beszólását Gáspár Bea nem tartotta viccesnekFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Én ebben az ügyben nem vagyok érintett, ez a pénz az enyém. Én nyertem, nem áll szándékomban odaadni" - szögezte le Bea, majd tovább beszélgettek az esetről. Aztán Balázsék megengedtek maguknak egy nem túl elegáns poént.

Ha ilyen jól főzöl az előny lesz mindenképpen, majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz" - mondta Balázs, mire Jani rákontrázott: Viszed be befőttesüvegben"Balázsék aztán próbálták menteni a helyzetet azzal, hogy ők nagyon kedvelik Győzőt és feleségét, mire Bea feltett egy kérdést.

Gáspár Beának nem estek jól a műsorvezetők szavaiForrás: RTL Klub

"Akkor miért így beszéltek? Akit szeretek, azzal nem így beszélek" - mondta Bea, Balázsék pedig inkább elkezdtek a főzésről beszélgetni, de nem hagyták abba a viccelődést. Ezek után Gáspár Beát felhívta a Bors, hogy megkérdezzék, hogyan érezte magát a beszélgetés alatt. Nem érdekel ez az egész téma. Sz**** le magát Balázs! Nagyon g*** volt tegnap" - mondta Bea a lapnak.