Minden idők legnagyobb plasztikrémei: sztárok, akik túlzásba estek

plasztikrém Mickey Rourke Meg Ryan Donatella Versace
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai műtétek jó célt szolgálnak, egészen addig, amíg valaki túlzásba nem viszi arca vagy egyéb testrészei átszabatását. Az egyszerű halandót persze ez a veszély nem fenyegeti, hiszen őrülten drága volna, de a sztárok minden erőfeszítés nélkül kés alá fekhetnek bármikor. Közülük azonban sokan hihetetlenül messzire mentek, és annyi műtéten estek át, hogy igazi rémmé váltak. Mickey Rourke is abbahagyhatta volna korábban, de Meg Ryannek sem kellett volna olyan sok beavatkozás.

Mickey Rourke

Fiatalon kifejezetten jóképű férfi volt, bokszoló múltjának köszönhetően a testére sem lehetett panasz. Ahogy viszont megjelentek a ráncai, elkezdte kétségbeesett harcát az öregedés ellen. Természetesen műtéti úton próbálta megőrizni ifjúságát, de a fránya hiúsága csak egyetlen dologra volt jó: az arca teljesen eltorzult. Annyiszor feküdt kés alá, hogy szépen lassan egy igazi szörnyeteg lett belőle.

Mickey Rourke Forrás: Northfoto, AFP

Donatella Versace

Lehet, hogy Donatella sosem volt egy klasszikus szépség, de az biztos, hogy a műtétek előtt nem nézett ki olyan borzalmasan, mint azok után. Az egyik legnagyobb divatmárka vezetőjeként nincsenek anyagi korlátai, de a természet felett nem uralkodhat. Csúnyán megbánta, hogy megpróbálta kijátszani az időt, hiszen most valóban úgy néz ki, mint akinek bármelyik pillanatban cafatokra eshet az arca.

Donatella Versace Forrás: AFP

Meg Ryan

Meg Ryan gyönyörű színésznő volt, hatalmas kék szemeivel mindenkit meg tudott hódítani. Az egyetlen problémája az a fránya hiúság, amivel ő sem tudott mit kezdeni. Ahelyett, hogy elfogadta volna az idő múlását, ő is a plasztikai műtétet választotta, és nem tanult az elődei hibájából. Addig szabatta, vágatta, varratta, nyújtatta az arcát, mígnem egyetlen vonása sem maradt, ami rá emlékeztetne, tragédia, ahogy kinéz.

Meg Ryan Forrás: Northfoto

Joyce Wildenstein

Ha valakinek sikerült tönkretennie magát a plasztikai műtétekkel, akkor az Joyce Wildenstein. Mellette Meg Ryan úgy néz ki, mint egy angyal, ugyanis ez a nő tényleg förtelmesen fest. Talán már ő sem tudja, mennyiszer feküdt kés alá, de az biztos, hogy el sem kellett volna kezdenie. A legrosszabb pedig belegondolni abba, hogy ő bizony rengeteg, de rengeteg pénzt fizetett ki azért, hogy úgy nézzen ki, mint valami rém.

Joyce Wildenstein www.thehairdresserseyes.com, AFP

Sylvester Stallone

Az Oscar-díjra jelölt színész, rendező igazi férfi volt annak idején, minden nő epedezett a dagadó izmaiért. Felette is eljárt azonban az idő, és ezt ő sem viselte túl jól. Nem öregedett meg méltósággal, helyette ő is az orvosokra bízta magát, de nem kellett volna. Szépen lassan ugyanis azok a vonások, amik őt szexissé tették, eltűntek, helyette pedig igazi mimikátlan, kifeszített arcú rémmé vált. Neki sem kellett volna túlzásba vinnie a plasztikát.

Sylvester Stallone Forrás: Northfoto, AFP
Tóth Gabi megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-toth-gabi-uj-szerelme.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Gabi és Trap kapitány útjai szétváltak. A páros a szakítás mellett döntött, de továbbra is jó kapcsolatot ápolnak, jóban maradtak, szakmai munkájukat és közösen folytatják. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-abraham-edit-kiesett-a-nagy-duettbol.htmlEgyre kevesebben csillogtatják meg tudásukat A Nagy Duett színpadán, ezen a héten Ábrahám Editnek és Vastag Csabának kellett búcsúznia. A színésznő szerint nem tudták elbűvölni a közönséget. TV + SztárokOrigoÉlő adásban szaltózott Kasza Tibi: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170515-kasza-tibi-elo-adasban-szaltozott.htmlKasza Tibi olyat csinált, amilyet még élő adásban soha ezelőtt. Forradalmi pillanatnak lehetünk szemtanúi: videó. TV + Sztárok--Vastag Csaba érezte, hogy véget ér számukra A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-vastag-csaba-erezte-hogy-ki-fog-esni.htmlVastag Csaba és Ábrahám Edit számára véget ért A Nagy Duett című műsor. Az X-Faktor egykori sztárja nem bánja, hogy kiestek, egyedül partnerét sajnálja... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHajas László tinédzserkori szerelmeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-hajas-laszlo-fiatalkori-szerelmeirol-vallott.htmlHajas László ma boldog házasságban él, de mielőtt megtalálta a nagy Ő-t sok kis ő is megfordult az életében. Elmúlt szerelmeiről vallott a sztárfodrász. TV + Sztárok--Ördög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-ordog-nora-az-azsiai-idojarassal-kuzd.htmlÖrdög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.