A plasztikai műtétek jó célt szolgálnak, egészen addig, amíg valaki túlzásba nem viszi arca vagy egyéb testrészei átszabatását. Az egyszerű halandót persze ez a veszély nem fenyegeti, hiszen őrülten drága volna, de a sztárok minden erőfeszítés nélkül kés alá fekhetnek bármikor. Közülük azonban sokan hihetetlenül messzire mentek, és annyi műtéten estek át, hogy igazi rémmé váltak. Mickey Rourke is abbahagyhatta volna korábban, de Meg Ryannek sem kellett volna olyan sok beavatkozás.

Mickey Rourke Fiatalon kifejezetten jóképű férfi volt, bokszoló múltjának köszönhetően a testére sem lehetett panasz. Ahogy viszont megjelentek a ráncai, elkezdte kétségbeesett harcát az öregedés ellen. Természetesen műtéti úton próbálta megőrizni ifjúságát, de a fránya hiúsága csak egyetlen dologra volt jó: az arca teljesen eltorzult. Annyiszor feküdt kés alá, hogy szépen lassan egy igazi szörnyeteg lett belőle.

Mickey RourkeForrás: Northfoto, AFP

Donatella Versace Lehet, hogy Donatella sosem volt egy klasszikus szépség, de az biztos, hogy a műtétek előtt nem nézett ki olyan borzalmasan, mint azok után. Az egyik legnagyobb divatmárka vezetőjeként nincsenek anyagi korlátai, de a természet felett nem uralkodhat. Csúnyán megbánta, hogy megpróbálta kijátszani az időt, hiszen most valóban úgy néz ki, mint akinek bármelyik pillanatban cafatokra eshet az arca.

Donatella VersaceForrás: AFP

Meg Ryan Meg Ryan gyönyörű színésznő volt, hatalmas kék szemeivel mindenkit meg tudott hódítani. Az egyetlen problémája az a fránya hiúság, amivel ő sem tudott mit kezdeni. Ahelyett, hogy elfogadta volna az idő múlását, ő is a plasztikai műtétet választotta, és nem tanult az elődei hibájából. Addig szabatta, vágatta, varratta, nyújtatta az arcát, mígnem egyetlen vonása sem maradt, ami rá emlékeztetne, tragédia, ahogy kinéz.

Meg RyanForrás: Northfoto

Joyce Wildenstein  Ha valakinek sikerült tönkretennie magát a plasztikai műtétekkel, akkor az Joyce Wildenstein. Mellette Meg Ryan úgy néz ki, mint egy angyal, ugyanis ez a nő tényleg förtelmesen fest. Talán már ő sem tudja, mennyiszer feküdt kés alá, de az biztos, hogy el sem kellett volna kezdenie. A legrosszabb pedig belegondolni abba, hogy ő bizony rengeteg, de rengeteg pénzt fizetett ki azért, hogy úgy nézzen ki, mint valami rém.

Joyce Wildensteinwww.thehairdresserseyes.com, AFP

Sylvester Stallone Az Oscar-díjra jelölt színész, rendező igazi férfi volt annak idején, minden nő epedezett a dagadó izmaiért. Felette is eljárt azonban az idő, és ezt ő sem viselte túl jól. Nem öregedett meg méltósággal, helyette ő is az orvosokra bízta magát, de nem kellett volna. Szépen lassan ugyanis azok a vonások, amik őt szexissé tették, eltűntek, helyette pedig igazi mimikátlan, kifeszített arcú rémmé vált. Neki sem kellett volna túlzásba vinnie a plasztikát.

Sylvester StalloneForrás: Northfoto, AFP