Szabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába.

Szabó Zsófi édsanyjával adott interjút egy magazinnak, melyben arról is beszéltek, hogy a mamát eleinte zavarta Zsolti roma származása. Akkor durvult el a családi viszály, amikor kiderült, Zsófi és Zsolti összeházasodnak. Szerencsére azonban ez már csak a múlt, de Pálma asszony megjegeyezte, aggódik, ha belegondol, hogy az unokái félvérek lesznek.

Szabó Zsófi és Majka vitája folytatódikForrás: Facebook/Szabó Zsófi

Ezt a mondatot emelte ki az egyik internetes újság a cikk szemlézése során, Majka pedig megdöbbent, hogy ez a mondat egyáltalán bekerülhetett egy interjúba. Privát Facebook-oldalán tette fel a kérdést a rapper, amire persze Zsófi is válaszolt. Ezzel elkezdődött az adok-kapok, amibe több sztár is beszállt. "Napokig gondolkoztam azon, amit te megfogalmaztál Peter Majoros. Ezt valaki megkérdezte, leírta, jóváhagyta, egyeztette, kinyomtatta, termékként árulja. És egyik oldal sem gondol bele, hogy mi jelent meg???!!!" - írta Vojuty Tvrtko. Ez számomra értelmezhetetlen szöveg!( és nagyon szomorú)!!!! Mert pontosan értem a Zsófi mamája aggályait..pont szeretet és féltésről szól..!!!Ez a mai valóság. (Tudnék mesélni)" - írta Joshi Bharat. "Nem tudhatjuk, mindez valojaban hogy hangzott el, de ha Zsofi láttamozta, akkor ezzel legalizal minden mondatot. Ha pedig nem érzi, hogy mindez igen kellemetlen akusztikajú, akkor van valóban nagy gond" - véleményezte a dolgot Csonka András. A vita Majka Facebook-oldalán kezdődött, de később Zsófi posztja alatt folytatódott, ahol magánszemélyek és a rapper is kifejti ismét a véleményét. 

Majka és Zsófi között eldurvult a vitaForrás: TV2

"Belekevertél egy olyan posztba, ahol buddhistákat megszégyenítő tanok közepette nekem címzed az elfogadásról szóló hosszú viselkedéstant! Mi közöm nekem ehhez? A tájékozatlan 3.fél azt hiheti, hogy én valami rasszista megjegyzést tettem, vagy egy véresszájú szélsőjobbos vagyok, aki megbántott téged, vagy a családod. Ez szerinted korrekt? Lett ebből egy Schobert Norbertes mediaheck, közben meg csak az volt a kérdés, hogy slusszant át a biztos profi PR rostán egy nyíltan rasszista mondat anyukad szájából. Az eredeti kérdésre még mindig nem kaptam választ, de net tele van azzal, hogy mi háborúzunk" - írta Majka Zsófi bejegyzése alatt, aki egyelőre erre még nem válaszolt.