Folytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállt

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
vita Szabó Zsófi Csonka András Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába.

Szabó Zsófi édsanyjával adott interjút egy magazinnak, melyben arról is beszéltek, hogy a mamát eleinte zavarta Zsolti roma származása. Akkor durvult el a családi viszály, amikor kiderült, Zsófi és Zsolti összeházasodnak. Szerencsére azonban ez már csak a múlt, de Pálma asszony megjegeyezte, aggódik, ha belegondol, hogy az unokái félvérek lesznek.

Szabó Zsófi és Majka vitája folytatódik Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Ezt a mondatot emelte ki az egyik internetes újság a cikk szemlézése során, Majka pedig megdöbbent, hogy ez a mondat egyáltalán bekerülhetett egy interjúba. Privát Facebook-oldalán tette fel a kérdést a rapper, amire persze Zsófi is válaszolt. Ezzel elkezdődött az adok-kapok, amibe több sztár is beszállt.

És egyik oldal sem gondol bele, hogy mi jelent meg???!!!"

Majka és Zsófi között eldurvult a vita Forrás: TV2

csak az volt a kérdés, hogy slusszant át a biztos profi PR rostán egy nyíltan rasszista mondat anyukad szájából. Az eredeti kérdésre még mindig nem kaptam választ,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.