Kiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett!

Kiss Ramóna szívét a Veszprém kézise rabolta el, vagyis Lékai Máté. A pár körülbelül fél éve van együtt, ezt az időt még a távolság ellenére is hatalmas boldogságban töltötték. Rami ugyanis Budapesthez kötött, párja pedig Veszprémhez, de az a pár kilométer nem állhat közéjük. Bár nagyon nagy köztük az összhang, azt még az egykori Barátok köztös sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan megkéri párja a kezét, mégis így történt.

Kiss Ramóna párja eljegyezték egymástForrás: Facebook/Lékai Máté Hivatalos Rajongói Oldal, Kiss Ramóna

A pár nem akart részleteket elárulni az eljegyzésről, barátaik viszont nem maradtak csendben. Kiderült, hogy Mété előbb Rami édesapjától kérte meg a lány kezét, aki áldását adta a kapcsolatra. Máté hagyománykövető, így természetesen Rami édesapjától kérte meg a lánya kezét, aki áldását adta a fiatalokra" - mondta egy ismerősük, aki azt is elárulta, hogy a zsínésznő boldogan mondott igent. Az első pillanattól kezdve nagy a szerelem, Rami mégsem gondolta, hogy Máté máris megkéri a kezét. Kiderült, mindenképp az amerikai út előtt szerette volna feltenni a nagy kérdést Ramónának, aki persze egyből, zokogva mondott igent" - mondta a Blikknek az illető.