Nagyon várták a falubeliek szombaton Berkiéket, de még egy fűszál sem mozdult meg az esemény kapcsán. A sztárok tényleg lefújták az esküvőt. 

Biriben lakók bizonyára csalódottak, hiszen az előre beharangozott, hetedhét országra szóló Berki-Hódi lagzi meghiúsult. A sztárok továbbra sem férj és feleség, pedig még egy darabig volt egy kis remény, ugyanis a lefoglalt esküvői helyszínt nem mondták le.

De ennek ellenére sem jelent meg senki a nagy napon. A Biriben lévő kúria 130-140 fő befogadására alkalmas, és 30 embert tud elszállásolni.

Berki és Pamela rengeteget buktak az esküvőnForrás: Instagram/aberki

"Háromtól tízéves korig húszezer, tízéves kor felett huszonötezer forintot számolunk fel fejenként" - mondta a kúria egyik munkatársa, aki elárulta, hogy ez az összeg magában foglalja a vendégvárást az italcsomagot és a virágdekorációt is, de az ételeket nem. 

Ebből kiindulva Berkiék több, mint 3 millió forintot buktak el, és emellé még a romantikus élménnyel sem lettek gazdagabbak - írta meg aRipost.

Szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián?
Világra szóló lakodalmat tervezett Berki Krisztián és Hódi Pamela, ám esküvőjük elmaradt. Úgy tűnik, hogy a holtomiglan, holtodiglan helyett inkább szakítottak. Olvass tovább itt...