Ismét Kórházba került Som Lajos, a Piramisból

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Piramis Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Som Lajos. A zenész arra ébredt, hogy nem működik a jobb lába. Kezdtben nem akar orvoshoz menni, de kórház lett a vége.

Som Lajost még öt éve novemberben támadták meg, azóta jár bottal és gyakran fáj a lába. Fájdalmai a napokban újra felerősödtek, ám ő megmakacsolta magát és nem volt hajlandó orvoshoz menni - írja a Blikk. Neje szerint hetekig el sem hagyta a lakást.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Nem mertem nekivágni a lépcsőháznak. Azt sem tagadom, a lustaság is szerepet játszott abban, hogy így elhagytam magam."- mondta Som a lapnak. A zenész végül akkor hívott mentőt, amikor már lábra sem bírt állni. Somot két hete kezelik a Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztályán.

Som Lajos retteg: újra megfenyegették!http://www.life.hu/sztarok/20161227-som-lajos-ugy-erzi-valaki-vadaszik-ra-retteg-az-enekes.htmlA 69 éves zenész retteg kilépni a lakásából: durván megfenyegették. TV + Sztárok--Perre megy a nagybeteg Som Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160514-perre-megy-a-nagybeteg-som-lajos-a-piramis-ellen-a-jogdijak-miatt.htmlSom Lajos 25 millió forintot követel a Piramis néven koncertező együttestől, mert azt állítja, semmilyen pénzt, jogdíjat nem kap.TV + Sztárok--Barátai is féltik Som Lajost az önpusztító életmódja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-som-lajost-feltik-a-baratai-az-onpuszito-eletmodja-miatt.htmlBarátai nagyon aggódnak Som Lajosért, szerintük ugyanis a Piramis egykori tagja túlságosan önpusztító életet él. TV + Sztárok--Som Lajos: "Kokain, hasis, marihuana: több milliót költöttem rájuk"http://www.life.hu/sztarok/20160319-som-lajos-kokain-hasis-marihuana-fogyasztasarol-beszelt.htmlSom Lajos nem tagadja, hogy valaha két végén égette a gyertyát. A ma már beteg zenész azonban semmit nem bánt meg, még akkor sem, ha ma már szűkösen, szerény körülmények között telnek napjai. TV + Sztárok--Som Lajos: "Mozgássérült lettem, alig bírok lépcsőn felmenni a harmadik emeletre"http://www.life.hu/sztarok/20151002-som-lajos-a-piramis-egykori-tagja-nem-tudja-fizetni-az-ellatasat-kilatastalan-helyzetbe-kerult.htmlSom Lajosnak nem telt éppen vidáman 68. születésnapja csütörtökön. A Piramis egykori basszusgitárosa ugyanis nagyon nehéz helyzetbe került. TV + Sztárok--Som Lajos majdnem lebénulthttp://www.life.hu/sztarok/20130215-som-lajos-zenesz-idegosszeomlast-kapott-pszichiatrian-kezeltek-es-majdnem-lebenult.htmlA túlhajszoltság és a rossz gyógyszerezés miatt került a pszichiátriára a legendás magyar zenész, Som Lajos. A 65 éves basszusgitáros majdnem lebénult a félrekezelés miatt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.