Mém készült Schobert Norbi tésztás botrányához: Fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
mém Schobert Norbi tészta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főzni vagy nem főzni? - ez volt a kérdés Schobert Norbi olaszországi tésztás sztorija kapcsán, de úgy tűnik a történet akkora nyomott hagyott az embereknek, hogy mém is készült hozzá. Nem csoda, hiszen ennél fontosabb dolog kevés van. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Schobert Norbi Olaszországban nyaral, ahová saját update tésztáját is magával vitte. A finomságot már több étteremben is kifőzette magának, ám az egyik követője vette a fáradtságot, és írt az említett helyek egyikének, hogy valóban így történt-e? Miután a vendéglátóhely nemmel válaszolt a kérdésre, rászabadultak a trollok Norbira, hiszen véleményük szerint

a sztár hazudik.

A többgyermekes apuka azonban igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba, ezért nemrég egy élő videóban magyarázta meg, hogy az étterem miért tagadhatta le az eseményeket, és kijelentette: ma este újabb akcióra készül.

Ám a követői közül sokan nem szívják annyira a mellükre az ügyet, hiszen biztosak abban, hogy az imádott fitneszguru nem állítana olyat, ami nem történt meg. Éppen ezért gyártottak is a sztori mellé egy jópofa mémet is, amit Norbi posztolt a közösségi oldalán:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.