Sebestyén Balázs luxuskocsiból posztolt

kocsi autó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy Sebestyén Balázs terepjárójának a tükre megsérült, és szigetelőszalaggal ragasztották meg, amíg szerelőhöz vitte. A műsorvezető azonban - úgy tűnik - már egy másik kocsit hajt. 

A piros bőrüléses autó egy, a korábbinál jóval sportosabb modell, és árulkodó Balázs hashtagje: #RCF. A Blikk utánanézett, ami szerint Balázs egy Lexus RCF-ben ül: a 2 + 2 üléses sportkupé 27 millió forintba kerül, és elképesztő teljesítményű, 477 lóerős.

Leticia Calderón szemének nem tett jót a vak Esmeralda szerepehttp://www.life.hu/sztarok/20170813-leticia-calderon-szemenek-nem-tett-jot-a-vak-esmeralda-szerepe-a-szappanoperaban.htmlAugusztus végétől újra láthatjuk Esmeralda történetét a tévében. A női főszereplő megformálójának Leticia Calderónnak azonban nem volt könnyű vak lányt alakítania. TV + Sztárok--Szerepéről nyilatkozott Balsai Móni, a Válótársak Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szereperol-nyilatkozott-balsai-moni-a-valotarsak-tamaraja.htmlBalsai Móni elmondta, véletlen ötlettel lett az övé a szerep. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Alex Clare-rel Amy Winehouse exbarátjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-exkluziv-interju-alex-clare-rel-amy-winehouse-exevel.htmlAmy Winehouse exbarátja, Alex Clare is fellépett a Sziget Fesztiválon. A Londonból Jeruzsálembe költözött énekes elmesélte, miért helyezte át életét, miért lett legújabb lemezének címe az, hogy "Oroszlán farka", valamint azt is megtudhattuk tőle az interjúban, hogy hogyan lesz egy soul énekesből dubstep előadó.TV + SztárokOrigoÍgy fest ma Somorjai Tibor, a Barátok közt egykori Berényi Ákosahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-igy-fest-ma-somorjai-tibor-a-baratok-kozt-egykori-berenyi-akosa.htmlA Barátok közben ismertük meg Somorjai Tibort, aki a kilencvenes évek végétől bújt Berényi Ákos bőrébe. Később, a TV2 Jóban Rosszbanjában szerepelt, aztán a Hal a tortánba is láthattuk. Tibor a Facebookján nosztalgiázik időnként, és friss fotói között időnként egykori sorozatbeli képek is feltűnnek. TV + SztárokOrigoMegmutatta 27 évvel fiatalabb szerelmét, Debórát Cookyhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-megmutatta-27-evvel-fiatalabb-szerelmet-deborat-cooky.htmlBár már jó ideje tudni lehet, hogy közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes Cooky, Deborát nem láthattuk. Eddig... TV + SztárokOrigoEzért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-nem-hazasodik-ossze-egyelore-weisz-fanni-es-parja.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.