Ennyit örököltek valójában Klapka gyermekei

Fotó: Nagy Attila [origo] -
örökség Klapka György Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka Sandy kiteregette a szennyest: nem örököltek olyan sokat, mint ahogy azt gondoltuk. 

Klapka Sandyre sokan irgykedhettek, hiszen az édesapja halálát követően ő vette át a Vámház körúton található üzletet, plusz nemrég a családi vagyont is sikerült szétosztani a testvérek között. Sandy azonban tiszta vizet öntött a pohárba, mert véleménye szerint sokkal többet láttunk bele az ő helyzetükbe, mint ami a valóság:

(...)"Sokan mesés vagyont emlegetnek, de az az igazság, hogy amilyen számokat és összegeket az édesapám korábban az éppen aktuális anyagi helyzetéről mondott, ma már messze nem felelnek meg a valóságnak. Pontos összeget nem árulhatok el, de azt igen, hogy minden gyermeke egy vidéki ház vagy lakás és egy új középkategóriás autó árával ment haza, miután mindent aláírtunk" - mesélte a fiatal nő.

Klapka György gyermekei egyáltalán nem örököltek olyan sokat Fotó: Nagy Attila [origo]

Elmondása szerint nem volt egyszerű elosztani a vagyont, ugyanis Klapkának voltak olyan kitételei, amelyeket lehetetetlen volt betartani. Így valamelyest megváltoztatták a végrendeletben leírtakat, hogy mindenki igazságosan részesülhessen a hagyatékból:

"Az első pontot – miszerint egyik bátyám, György egyáltalán nem örökölhet, és Christian is csak akkor, ha bemutatja a DNS-tesztet, amely bizonyítja, hogy Klapka fiú – végül nem tartottuk be. Ha a bátyám fotóját az apukánké mellé tesszük, szinte tökéletes a hasonlóság. A tesztet egyébként velem is elvégeztette, de én csak felnevettem, majd azt mondtam, rendben, hiszen csak a hamis örökösjelölteket szerette volna kizárni, és minket védeni ezzel a kitétellel"

Sandy azonban úgy gondolja, hogy sikerült mindent elsimítaniuk, és senkiben nem maradt tüske - írta meg a Lokál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.