Újabb fotó "bizonyítja", hogy Elvis Presley él

Forrás: Northfoto -
Elvis Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 40 éve halt meg Elvis Presley, de még mindig vannak olyanok, akik hiszik, hogy a Király él, és különböző bizonyítékokkal is előállnak. Az ilyen elméletek elkötelezett híveinek lehet igazán érdekes az a fotó, amin sokan az idős Elvis Presley-t látják! A rajongók teljesen felvillanyozódtak, és remélik, hogy tényleg a Király van a képen.

Időről időre felbukkan egy fotó vagy egyéb "bizonyíték" arra, hogy Elvis Presley nem halt meg. Sokan hiszik azt, hogy az énekes valójában csak eljátszotta a halálát, és azóta is vidáman él, a nyilvánosságtól elzárva, pedig lassan már 40 éve annak, hogy a Király távozott az élők sorából.

Feléledt az elmélet: Elvis Presley mégis él? Forrás: Northfoto

Elvis Presley 1977. augusztus 16-án hunyt el, két nappal később pedig elkísérték utolsó útjára. Hiába telt már el azóta annyi esztendő, még mindig sokakat izgat az elmélet, miszerint még mindig él. Ez a felvetés most újra előtérbe került egy fénykép miatt. A felvételen egy idős, szakállas úr látható Gracelandben, ahol egyébként Elvis otthona is volt. Sokan úgy vélik, hogy a képen nem más szerepel, mint maga a Király 82 évesenírja a Daily Mail.

Sosem látott képek kerültek elő Elvis Presley-ről

Eddig még nem látott felvételek kerültek elő a katonai szolgálatát teljesítő, később világhírűvé vált énekesről, a képek eddig egy tinédzserlány emlékkönyvében pihentek. Elvis Presley Németországban teljesített kötelező katonai szolgálatot nagyjából két évig, ez idő alatt készült az összesen nyolc darab fénykép. Úgy tudni, hogy a fotók tulajdonosa abban a szállodában dolgozott szobalányként, ahol a világhírűvé vált zenész is lakott. A sosem látott képek közül hatot alá is írt a sztár. Nézd meg a fotókat itt!
Pirner Almának 50 ezer eurót ajánlottak egy éjszakáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170117-pirner-alma-szexualis-ajanlatot-kapott.htmlPirner Alma életéről egyre több információt tudunk meg Várkonyi Andi műsorában. Ezúttal is egy nem mindennapi esetről mesélt... TV + Sztárok--Így fedezi fel Budapestet Jennifer Lawrence: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170117-jennifer-lawrence-budapesten-igy-forgat-nalunk-a-szineszno.htmlA hollywoodi világsztár igazi dívaként vonult végig a Hősök terén. Bár Jennifer elég ismert, mégis kevesen szúrták ki a tömegben. TV + SztárokOrigoKucsera Gábor nagy dilemmája: olimpia vagy családhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-kucsera-gabor-nem-tudja-mit-valasszon-csaladot-vagy-olimpiat.htmlKucsera Gábor Várkonyi Andi műsorában mesélt hatalmas dilemmájáról: nem tudja, hogy a családot vagy az olimpiát válassza-e... TV + SztárokOrigoEzért nem szerepelt Várkonyi Andrea a nyuszis magazinbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-varkonyi-andrea-nem-vallalta-a-szexi-fotozast.htmlVárkonyi Andreát nem meglepő módon megkereste a nyuszis magazin, hogy vállal-e szexi fotósorozatot, de a műsorvezető határozottan nemet mondott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLindsay Lohan muszlim üdvözletet posztolt http://www.life.hu/sztarok/20170117-lindsay-lohan-sok-kepet-torolte-muszlim-lett-a-szineszno.htmlAz amerikai sztár az elmúlt napokban igencsak megijesztette a rajongóit: teljesen átformálta a Twitter-oldalát, törölte az Instagram-képeit, és csak annyit írt bemutatkozásul: Alaikum salam. TV + Sztárok--Tóth Gabi 29 éves lett: különleges kiskori fotót posztolt az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-toth-gabi-29-eves-lett-kiskori-fotot-posztolt.htmlTóth Gabit egy év választja el a kerek születésnaptól, az énekesnő ugyanis betöltötte a 29. életévét. Ez alkalomból egy nagyon különleges fotót tett közzé közösségi oldalán: így nézett ki kisbabaként az énekesnő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.