Így él most a 30 éves Dirty Dancing női főszereplője, Jennifer Grey

Forrás: Collection Christophel/© Vestron Pictures/© Vestron Pictures -
Jennifer Grey Dirty Dancing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kultikus Dirty Dancinget 30 éve mutatták be, és olyan sikereket hozott, amire senki nem számított, a két főszereplőt pedig az egekig repítette. Sajnos Patrick Swayze már nem lehet köztünk, a film másik főszereplője pedig szinte csak sorozatokban látható. Így él most Baby, azaz Jennifer Grey.

Szinte hihetetlen, de már 30 éve annak, hogy a Dirty Dancinget bemutatták. Senki nem számított akkorra sikerre, amekkorát végül a film hozott. Még az alkotók sem értették, hogy miért szeretik ennyire az emberek, de a főszereplők hihetetlenül örültek a népszerűségnek, amit a film hozott. Patrick Swayzet és Jennifer Greyt az egekbe repítette a siker, de sajnos Patrick már nem lehet köztünk, Jennifer Grey pedig teljesen eltűnt a szemünk elől.

Patrick Swayze és Jennifer Grey Forrás: Collection Christophel/© Vestron Pictures/© Vestron Pictures

A színésznő élete legnagyobb szerepét játszotta el a Dirty Dancingben, az elmúlt 30 évben már nem érte ekkora lehetőség. Jennifer Grey ezután főként csak vendégszerepeket kapott, például a Jóbarátokban is játszott, de sosem tudott már elszakadni Baby karakterétől. 27 éves volt, amikor a Dirty Dancingben játszott, de még mindig nagyon fiatalos az 57 éves színésznő, bár nem hasonlít régi önmagára, egy szerencsétlen plasztikai műtét miatt.

Így néz ki manapság Jennifer Grey Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

Az 1990-es évek elején feküdt kés alá, de az eredménnyel soha nem tudott megbékélni. „Bementem egy világsztárként, és kijöttem egy senkiként” - így nyilatkozott műtétjéről később a színésznő, aki mostanában sorozatokban szerepel. Férje, a MARVEL szuperhősfilmjeiből ismert Clark Gregg, akitől egy gyermeke született, Stella.

A Dirty Dancinget legközelebb vasárnap nézhetjük meg a tévében, és régen láttunk ennél viccesebb ajánlót a limonádémozinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.