Letiltották a YouTube-ról a Pamkutya despacitós paródiáját

Forrás: Facebook/Pamkutya -
PamKutya Despacito paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrületes számokat produkált a videó, pillanatok alatt elterjedt. Olyan helyekre is, ahol nem örültek annyira a megjelenésének. 

Bombaként robbant a testvérpár legújabb videója, amelyben Luis Fonsi Despacito című számát dolgozták fel. A videóhoz körített történetben egy szabálytalankodó sofőrt és egy korrupt rendőrt mutatnak be, akik a Despacito ritmusait követve éneklik el a bánatukat.

Nem tudni, mikor láthatjuk újra a Despacito legjobb feldolgozását Forrás: Facebook/Pamkutya

A felvételt több mint 10 millió alkalommal tekintették meg, sokak nagy kedvence lett. A készítők azonban nemrég szomorú hírt közöltek a közösségi oldalukon: eltűnt a YouTube-ról a közkedvelt felvétel.

"Sziasztok! A Despacito-paródiánkat az éjjel letiltotta a Youtube, pontosabban egy külföldi zenei kiadó.
Dolgozunk rajta, hogy minél hamarabb visszakerüljön, és újra meg lehessen nézni, reméljük, néhány napon belül megoldódik az ügy! Addig tartsatok ki" - írják az oldalukon a fiúk. Az eset nagy felháborodást keltett, több ezer ember reagált a hírre, és végtelen számú komment is érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.