videoklip Miskovits Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miskovits Marci, akit az egykori Viva TV-ből Random Marciként ismerhettek meg az emberek, a StarAcademy egyik műsorvezetőjeként tevékenykedhetett a TV2-nél. Nemrég azonban zenélésbe kezdett, legújabb dalát pedig rögtön egy videoklip is kíséri.

„Kiskorom óta nagyon szeretem a zenét, főleg a tengerentúli hip-hopot. Ezen nőttem fel, általános iskolás korom óta ezt hallgatom. A zenetévés időszakomban a magyar könnyűzenei világ szinte összes előadóját, zenekarát volt szerencsém megismerni, sokan közülük a mai napig a barátaim. Azt viszonylag kevesen tudják rólam, hpgy a műsorvezetés mellett több éve dalszövegeket is írok, amiket eddig nem nagyon mutogattam senkinek" – mesélte Marci, aki hozzátette, ebben az évben érezte igazán azt, hogy kiforrott benne a zenei elhivatottság és szeretne ezzel a jövőben komolyabban is foglalkozni.

Elsőként a Városkép című dala került a nyilvánosság elé, ami Marci szerint csak pozitív visszajelzést kapott. Ez pedig felbátorította őt a következő muzsika elkészítésére.

„Mindig irigyelve hallgattam, ahogy mesélnek a zenészek a sok fellépésről, az új zene és videóklip ötletükről. Ez is adott egy löketet, hogy elinduljak ebbe az irányba. Az első dalom egy autentikusabb, jazzesebb nóta volt, a most megjelenő második pedig egy inkább az újvonalas hip-hop tulajdonságaival megáldott szám, amit egy külföldön élő zenei producer barátommal készítettünk el" – mondta Marci.

A fiatal műsorvezető tervei közt szerepel, hogy a képernyőzés mellett zenészként is megállja a helyét.

„Szeretnék elismert zenész lenni, bejárni az egész országot, és a gondolataimat, stílusomat, világnézetemet átadni az embereknek zene formájában" – zárta a beszélgetést Marci, aki amúgy 21 éves létére rengeteg új feladatot kapott anyacsatornájától, hosszútávon terveznek vele. A közeljövőben egy nagyobb műsor kísérőműsorának lesz a házigazdája, ahol élő adásban bizonyíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.