ByeAlex válaszolt a dühös Majkának

Forrás: ByeAlex / Facebook -
Majka ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Majka üzenete célba ért, ugyanis ByeAlex már reagált is a műsorvezető posztjára. 

Ma számoltunk be róla, hogy Majka sérelmezi, hogy az X-Faktor egyik versenyzője a Belehalok című számmal állt színpadra, de azt már nem tudta megnevezni, hogy ki a dal eredeti előadója. A fiatal versenyző Nagy Ricsit neveztve meg, a zsűri pedig ki sem javította a hibát.

A sztárapuka a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét, sőt, ultimátumot is adott a zsűritagoknak. ByeAlex is olvasta az üzenetet, és a saját oldalán válaszolt Majka posztjára:

"Majka! Mikor feljött Krisztián a színpadra, azt mondta "nagyricsitől a belehalok..." Azért nem mondtunk szerintem semmit, mert - legalabbis bevallom én - nem tudtam pontosan, ki is ez az előadó (Nagy Ricsi), akinek pont ilyen dalcíme van! Utána mindenkinek leesett, hogy miről van szó. Lehet meg is említettük aztán, de a forma igazán elvitt minket, és nem derül ki a vágásból. Én úgy gondolom, hogy ez nem a csatorna hibája, hiszen ez a versenyző fejében volt meg így.

Szeretlek Peti! És ennek ellenére is egy szóból vágja mindenki a Belehalokot, amit semmiféle csatorna nem tud kiradírozni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.