George Michael egyik hozzátartozója elmondta az igazat

halál vallomás George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy George Michael mégsem úgy halt meg, ahogy eddig gondoltuk. 

Shirlie Holliman énekesnő, George Michael közeli barátja és kollégája is volt hosszú évtizedeken át, ezért állítása szerint pontosan tudja, hogy mi az igazság a sztár halálával kapcsolatban. Az 55 éves énekesnő szerint semmi baja nem volt George-nak.

Egészséges volt és boldog, legalábbis kívülről ez látszott. Nem volt jele betegségnek, mentális problémának, és éppen ezért volt rendkívül sokkoló a tragédia - írta meg a Mirror.

"Sokkhatás, hogy meghalt. Egy igazi sokk. Teljesen jól volt, mielőtt meghalt. Így nem számíthattunk a tragédiára. Nem olvastam el a halálával kapcsolatos töténeket, de mi vagyunk azok, akik tudjuk az igazat. Nem volt vele semmi baj. Nem volt beteg, sem függő. Ezért nagyon nehéz elfogadni, hogy nincs többé"

Szerelme vallott: George Michael nem akart meghalni

George Michael halálával kapcsolatban rengeteg hír terjeng. Bizonyos információk szerint véletlenszerűen hunyt el, míg mások szerint szándékosan oltotta ki saját életét. Most azonban Fadi Fawaz, a sztár egykori szerelme tiszta vizet öntött a pohárba...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.