Három év kihagyás után új dalokkal jelentkezik Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár második helyezettje, aki szingli és még mindig a szüleivel él.

Tamás a Borsnak mesélt arról, hogy több vállalkozást is vezet, és bár tesz félre pénzt, azt gondolja, hogy egy lakásra így sem futná. A közgazdasági és kommuikációs diplomáját hasznosítja a mindenapokban, új dallal pedig már három éve nem jelentkezett.

Palcsó Tamás új dallal jelentkezettForrás: facebook.com/PalcsoTamasHivatalos

"Nyolcéves koromig a Havanna-lakótelepen, egy panellakásban éltem, utána költöztünk a családdal Csepelre, ahol a szüleim építettek egy házat. Most is itt élek a nagyszüleimmel, a szüleimmel és a testvéremmel. Az öcsémmel egy szobában nőttünk fel, de most külön vagyunk. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy nekem saját lakást kellene vennem. Nem titok, igyekszem spórolni, de abban nem vagyok biztos, hogy ebből futná egy lakásra" - mesélte Tomi, aki jelenleg szingli, így nem kell még a családalapításon gondolkoznia.

A 31 éves énekes ismét videókat forgatott és elképzelhetőnek tartja, hogy az eurovízióra is nevez majd.
"Alapvetően az van, hogy én szeretek énekelni és zenélni. Ezért csinálom ezt a mai napig. Három éve nem volt friss dalom, és úgy gondoltam, épp itt az ideje, hogy legyen" - mondta a lapnak Tomi.